‘Boğaz Çocuğu Yat Kiralama’, tecrübesi, güler yüzlü personeli, yüksek enerjisi ve üstün hizmet anlayışı ile 10 yılı aşkın süredir müşterilerine hizmet veriyor.

Yat kiralama bizim için yeni bir akım değil’ mottosuyla hizmet anlayışını sürdüren ve çağın gerekliliklerine ayak uydurarak sanal alemin önemini kavramış olan Boğaz Çocuğu Yat Kiralama, bu kapsamda, sosyal medya üzerinden www.yatkiralama.com internet sitesi üzerinden müşterilerine hitap ediyor.

 “Risk aldığımız doğrudur”

“Risk alıyoruz diyen” firma sahibi Bekir Aslan, “Evet risk alıyoruz; çünkü risk almanın yolunun ‘özgün’ olmaktan geçtiğini biliyoruz. Evet iddialıyız; Çünkü yılların birikimi ve tecrübesiyle işimizi doğru yapmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Sağladığımız hizmetlerin tümünde, misafirlerimizin beklentilerine standartların üstünde cevap vermek ve her geçen gün kaliteden ödün vermeden hizmet kalitemizi yükseltmek firmamızın kalite politikasıdır” ifadelerini kullandı.

“Misafirlerimize özel konseptlerimiz var”
“Kimseden daha iyi olmadığımızı anlayacak kadar mütevazi, herkesten farklı olduğumuzu kavrayacak kadar bilgeyiz” sözleriyle iddialı bir firma olduklarının altını çizen Aslan, “İstanbul’un trafik keşmekeşi içinde sıkışıp kalmadan ferah, güvenli ve huzur dolu bir boğaz turu hepinize iyi gelecek. İstanbul’lular ve İstanbul’a başka şehirlerden, başka ülkelerden gezmeye gelen turistler için özel olarak hazırlanmış olan boğaz turları; her misafirimize özel konseptler içermektedir” diye konuştu.

Boğaz turu eşliğinde özel günlere ev sahipliği yapıyor

Boğaz Çocuğu olarak düzenledikleri boğaz turları esnasında farklı organizasyonlara ev sahipliği yaptıklarını belirten Aslan, “Misafirlerimiz, boğaz turu sırasında arzu ederlerse, doğum günü, evlilik yıl dönümleri, evlilik teklifi, nişan, mezuniyet, düğün, fasıl, iftar, iş yemeği ve bekarlığa veda kutlamaları gibi farklı organizasyonlar yapabilirler. Ayrıca lazerle gösteri, yemekli-yemeksiz, içkili-içkisiz davetler düzenleyebilir, canlı müzik ve profesyonel video veya fotoğraf çekimi talebinde bulunabilirler” dedi.

Kaptanın seyir defteri

Boğaz turu sırasında yat kaptanının seyir defteri tuttuğunu ifade eden Aslan, şöyle devam etti: “Sizler lüks yatla boğaz turu yaparken kaptanımızın seyir defterine şöyle yazacak; “Bugün Misafirlerimiz mutlu ve huzur dolu bir boğaz turunu tamamladı. İstanbul’un daha önce görülen fakat bilinmeyen yerleri keşfedildi. Tarihi dokusuyla yüzyıllardır dimdik duran İstanbul, misafirlerimizi sevgiyle kucakladı. Tarihi yalılar, 15 Temmuz Şehitler, Fatih Sultan Mehmet ve Yavuz Sultan Selim Köprü’lerini yakından gördüler. Boğaz tutkunları için hazırladığımız birbirinden lezzetli yemeklerimizi, menüden diledikleri gibi seçtiler. En yakın zamanda tekrar görüşmek üzere mutlu, keyifli ve huzur içinde yatımızdan ayrıldılar.”

Günübirlik yüzme turları düzenleniyor

Lüks yat kiralama hizmeti dışında farklı alanlarda hizmet verdiklerini kaydeden Aslan, hafta içi her gün günlük yüzme turları düzenlediklerini söyledi ve ekledi: “Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma günlerine özel 20 kişinin katıldığı Beykoz koyunda uygun fiyata yüzme turu düzenliyoruz. Organizasyon sabah 10:00 sularında başlayıp akşam üzeri 18:00'de sonra eriyor. Arzu edenler kahvaltıdan sonra ızgarada pişirmek için et, tavuk ya da balık getirebilir. Güvenlik açısından ızgara direkt olarak müşterilerinin kullanımına sunulmayıp yatta bulunan 2 personel tarafından malzemeler pişirildikten sonra misafirlere servis ediliyor. Gerekli hizmeti sunan 2 personelimiz temizliği de yapıyor. Fakat bu iki çalışanımızın ücreti ekstra olarak alınıyor.”

 Lazer gösterisi ile evlenme teklifi

Şık bir ortamda evlenme teklifi etmek isteyenlerin büyük ilgi gösterdiği Boğaz Çocuğu, birbirinden farklı seçenekleri ile müşterilerinin karşısına çıkıyor. Bunların başında uygun fiyatlı ve görkemli bir evlenme teklifi için ekonomik lazerle evlenme teklifi paketi. “Filomuzdaki tüm kiralık yatları en az 2 saat üzerinden kiraya veriyoruz” diyen Aslan, “Ancak düşük bütçeye sahip olan misafirlerin de sevdiklerine görkemli bir evlenme teklifinde bulunabilmeleri için maksimum 5 kişilik ekonomik lazer gösterisi ile evlenme teklifi paketi de hazırladık” şeklinde konuştu.

Lüks yatta ailece serpme kahvaltı

Aile bireylerine boğaz eşliğinde kahvaltı yapma olanağı sunduklarını bildiren Aslan, şöyle devam etti: “Konuklarımız lüks yat ile 2 saat süresince kıyıya yakın şekilde boğaz turu yaparken aile bireyleri kaliteli ve zengin içeriğe sahip kahvaltı menüsünden tadabiliyor. Fakat bu kampanya sadece hafta içi ve öğlen saat 12:00'a kadar geçerlidir.”

http://www.yatkiralama.com

Bekir Aslan GSM: 0532 353 5354