Kişisel bakımına ve formuna özen gösteren bireyler için ‘Beden, Zihin ve Ruh Güzelliği Bir Bütündür’ sloganıyla Maden Mahallesi, Nalbanttepe'de faaliyetlerini yürüten Lila Life Form & Beauty Studio donanımlı ve profesyonel ekibiyle hizmet veriyor.

Lila Life fiziksel aktivitelerin ve yapılan bakımların sadece insan bedenine değil zihin ve ruh sağlığına da yararı olduğunu bilen ve kişisel bakımına önem veren bireylerin gözde güzellik salonu haline geldi.

 “BEDEN, ZİHİN VE RUH GÜZELLİĞİ BİR BÜTÜNDÜR”

Cildimiz iç ve dış dünya arasında bir köprüdür diyen Lila Life, çevresel koşullar kadar, kullanılan ilaçlar, soluduğumuz hava, yaşanılan hormonsal dalgalanmalar ciltte hassasiyet, sivilcelenme, aşırı kilo, hormonsal tüylenme gibi belirtilerle alarm verirken kişisel bakıma ihtiyaç duyan bireylerin yanı sıra hem sağlığı de hem de formuna dikkat eden kişilerin tercihi oldu. Bu kapsamda çalışmalarını yürüten güzellik stüdyosu "kendinizi daha iyi hissetmek istediğinizde sizinleyiz" diyerek faaliyetlerini sürdürüyor.

“İŞİ UZMANINA BIRAKIN”

Yaklaşık 20 yıldır sağlık ve güzellik sektöründe yer alan Lila Life kurucularından Güzellik Uzmanı ve Eğitmen Nilay Şimşek, "Güzellik salonlarının yaygınlaşması ve sektörün gelişmesi olumlu bir durum. Günümüzde hemen her semtte bir güzellik salonu var. Güzellik hizmetleri eskiye kıyasla çok daha kolay ulaşılabilir oldu ve fiyatlar herkesin faydalanabileceği hale geldi. Bu halkımız için güzel bir şey, herkesin bütçesine göre ve ihtiyacına yönelik kişisel bakım hizmeti alabileceği bir yer mutlaka var. Halkımız ağırlıklı olarak tavsiye üzerine gidiyor bu merkezlere, tabii ki uygulama yapılacak merkezlerde çalışan kişilerin uzmanlığına dikkat edilmeli, sonuçta cildinizi, vücudunuzu emanet ediyorsunuz. Elbette ki bakım işlemlerinizi mesleğe yeni başlamış biri yapabilir, ancak işin başında işinin ehli biri olmalı" dedi.

ÖNCE SAĞLIK SONRA BAKIM

Lila Life'da verilen hizmetlerle ilgili bilgi veren Şimşek, "Cilt, vücut ve saç bakım işlemleri lazer epilasyon, batık tedavisi, kıl dönmesi ile ilgili uygulamalar,  profesyonel makyaj, kalıcı makyaj, bölgesel zayıflama, medikal cilt bakımı, dermaroller saç bakımı, kupa terapi gibi hizmetlerimiz var. Danışanlarımızla öncelikle bir ön görüşme yapıyoruz. Eğer kişisel bakıma engel bir durum varsa şikayeti ile ilgili branşlara yönlendiriyoruz. Tedavisini olduktan sonra veya hekiminin görüşüne göre tedaviye yardımcı bakım protokolleriyle bakım ritüeline karar verip uygulamamızı yapıyoruz" bilgisini verdi.

“BİZ İYİYSEK HER ŞEY DAHA GÜZEL,  DAHA İYİ”

Beden Zihin ve Ruh Güzelliği Bir Bütündür sloganıyla danışanlarını ağırlayan Lila Life kurumsal kimliğini 'Güzellik bir bütündür' mottosu üzerine inşa etti. Konuyla ilgili önemli bilgiler veren Şimşek, "Her şeyin başı sağlık, cildimiz içerden beslenir dışarıdan desteklenir. Yediğimiz, içtiğimiz, yaşadığımız şehrin havası veya bilinçsizce kullandığımız bakım ürünleri bile cildimizi olumsuz etkileyebilir. Gün içinde cilt bariyerini koruyacak ürünler kullanmak şart ve gece yatmadan önce de muhakkak cildimizi temizleyelim ki cildimiz nefes alsın yenilenebilsin" dedi.

“DANIŞANLARIMIZA REHBERLİK YAPIYORUZ”

Önemli tavsiyelerde bulunan Şimşek, "Doktorunun yönlendirmesiyle bize başvuran danışanlarımız da var. Sektörde uzun yıllardır çalışmanın verdiği avantajla medikal bakımda iyi olduğumuzu bilen hekimler hastalarını bize yönlendirmekten çekinmiyor. Klasik cilt bakımından medikal cilt bakımına kadar gelen kişinin cildinin ihtiyacına göre özel kombin bakımlar yapıyoruz. Sedefli danışanlarımız var mesela, sedef bulaşıcı olmayan ama özel bakım gerektiren bir cilt rahatsızlığı. Ciltleri çok çabuk yenileniyor ve çok hassas, devamlı temiz ve nemli tutmalarını öneriyoruz. Epilasyon, ağda yapamıyorlar, jilet kullanamıyorlar, çok sıkıntı yaşanıyor. Bizler burada devreye girip sedefin aktif olmadığı dönemde lazer epilasyonla yardımcı oluyoruz, kişiye özel tek kullanımlık başlıklarla yapılıyor uygulamalar" şeklinde bilgi verdi.

ÜCRETSİZ DANIŞMANLIK HİZMETİ

Şimşek sözlerini şöyle tamamladı: “Güzellik salonlarında bakım yaptıramayıp evde kendi bakımımı yaparım ama ne kullanmalıyım diye soranlara danışmanlık hizmeti veriyoruz. Eğer bize gelemiyorlarsa en yakın eczaneye gidip bilgi alabilirler. Eczanelerimizde sadece ilaç satılmıyor artık. Dermokozmetik bölümü ve Dermokozmetik uzmanlarıyla hizmet veriyorlar. Şanslıysanız eczacınız size özel krem bile yapabilir. Eczaneye gidip ciltleri için hangi ürünü kullanmaları gerektiği ile ilgili bilgi almaktan çekinmesinler. İnternetten veya kulaktan dolma bilgiyle ürün kullanmak çok sakıncalı. Tüm ciltler özeldir ve özel bakım ister. Bakıma ihtiyaçları olduğu an Lila Life Maden Mahallesi, Nalbantepe de.”

Maden Mah. Kilyos Cad. Ruşenoğlu Apt. Kat:1 D: 1

No: 171 Nalbanttepe/Sarıyer

Tel: 0212 342 03 02 - GSM: 0552 555 03 02

Instagram: lilalifeformbeauty

Facebook: lilalife.form