Maslak’ta bulunan The Hidden Pub, lezzetli menüsü, nezih ortamı, kaliteli hizmeti ve güler yüzlü personeli ile İstanbulluların gözde mekanı olmaya devam ediyor.

Günün her saatinde gençlerin ve ailelerin gönül rahatlığıyla gittiği nezih mekan, kahvaltı, brunch, akşam yemeğinde konuklarını ağırlamanın yanı sıra özel günlere ve iş toplantılarına da ev sahipliği yapıyor.

Maslak bölgesinin arka alanında kalmasından dolayı ‘Saklı’ anlamına gelen ‘Hidden’ isminin verildiği işletme zengin, lezzetli menüsü ile konuklarını ağırlayan The Hidden Pub, “Sarıyer Maslak’ta başladığımız yolculuğumuzda müşterilerimizin sadece öğlen değil akşam da beğenilerini kazanmak ve işimizi geliştirerek şubeleşmek istiyoruz” hedefiyle damak tadınıza hitap ediyor.

30 yılı aşkın tecrübesiyle hizmet sunuyor

30 yılı aşkın işletmecilik tecrübesi olan The Hidden Pub’ın sahibi Çetin Öztürk, “Aslında ilk işletme tecrübem çok eskilere dayanıyor. 1985 yılında Şan Tiyatrosu’nda Egemen Bostancı’nın yanında çalışırken, Egemen Bostancı ve Günay Restaurant’ın sahibi Günay Tuncel Levent’de Stüdyo 54 adlı Türkiye’nin en büyük gece kulübünü açtılar. Ben de Stüdyo 54’ün Egemen Bostancı adına işletmecisi oldum. The Hidden Pub ise 1999 yılında kapılarını açtı. Yaklaşık 10 yıllık bir maziye sahibiz. Mekanımızın ilk sahibi çok yakın bir arkadaşımdı ve o zamanki adı Standard olan mekana sahibi bulunduğum yayıncılık şirketinin de Maslak’ta olması sebebiyle ben de sık sık geliyordum. Arkadaşım iki sene önce hisselerini ortağına devretti ve ortaklıktan ayrıldı. Ancak ben Maslak’ta yakınımda bu havada ve kalitede başka bir yer bulamadığımdan sık sık gelmeye devam ettim. Arkadaşımın işletmeyi devrettiği ortağı da şahsi sebepler dolayısıyla bırakmak istediğini söyleyince, bu severek geldiğimiz mekanı satın almaya karar verdim” dedi.

“Sarıyerlilere farklı bir ortam sunuyoruz”

The Hidden Pub’a ailelerin gelmesine önem verdiklerini belirten Öztürk, diğer mekanlardan farklı olarak toplumun her kesimine hitap ettiklerini söyledi. Öztürk, “Mekanı devir aldığımda akşamları da öğlen gibi doldurmayı hedefledik. Ancak gördük ki akşam gelenler veya ilk defa gelecek olanlar mekanı bulmakta zorlanıyor. O zaman biz de ismi mekana uygun hale getirmek istedik. Arka planda olması, hemen ilk bakışta görünmemesi sebebiyle saklı anlamına gelen “Hidden” adını koyduk. Akşamları da hareketlendirmek istediğimizden mekanı ‘Pub’ havasına sokmak için adını “The Hidden Pub” olarak belirledik. Saklı ve özel bir mekan olmanın getirdiği rahatlık ve zengin lezzetli menüsü Sarıyerlilere ailece gelebilecekleri farklı bir ortam sunuyoruz” diye konuştu.

“Dünya mutfağından örnekler sunuyoruz”

“Maslak’ın en seçkin restaurantlarından biriyiz” diyen Öztürk,“Bunu biz söylemiyoruz. Müşterilerimiz gösterdikleri teveccühle zaten bunu belirtmiş oluyorlar. Öğlenleri mekanımızda ayakta kalmamak için rezervasyon yaptırılmasını tavsiye ediyoruz. Maslak’ta mekanlar sık sık değişir. Biz 10 yıldır, aynı noktada, aynı personelle kaliteli hizmet ve dünya mutfağından örnekler sunuyoruz” ifadelerini kullandı.

The Hidden Pub’ın zengin menüsü

Yiyecek menülerinin zengin ve çeşitli olduğunun altını çizen Öztürk, “Çok zengin bir menümüz var. Pizzalarda çok iddialıyız. Makarna ve noodle çeşitlerimiz de müşterilerimiz tarafından yoğun ilgi görüyor. Izgara konusunda da iddialıyız. Özel soslu acılı but tavuk ızgaramız, köfte ve somon ızgara da gerçekten tadılmaya değer. En çok tercih edilen yemeğimiz ise kurutulmuş et ve peynirli Boşnak Köftemiz. Malzemesi özel olarak hazırlanmaktadır. Kurutulmuş eti Novipazar’dan gelmektedir” ifadelerini kullandı.

Her cuma farklı konsept

Cuma günleri müşterilerinin karşısına farklı bir konsept ile çıktıklarını belirten Öztürk, “Amacımız The Hidden Pub gibi kaliteli bir mekanın varlığını duyurmak ve Sarıyerlilere özel günler ve programlar yapmak. Hafta içi diğer günler, lounge, chillout veya caz tarzında müzik yayını yapıyoruz. Bugüne kadar her cuma hep farklı organizasyonlar yaptık. First fridayparty, oktoberfest, çiçek pasajı gecesi, 80’ler gecesi gibi. Ancak yoğun talep üzerine 19 Ekim itibariyle her cuma müşterilerimizin aileleriyle birlikte katılabileceği fasıl geceleri düzenliyoruz” şeklinde konuştu.

Futbolseverlere müjde

The Hidden Pub’da futbolseverler içinde özel hizmetin olduğunu söyleyen Öztürk şöyle konuştu: “Mekanımızda dört adet büyük televizyon ve 3 metre genişliğinde perdemiz ile projeksiyon aracılığında Lig TV yayınlarını herhangi bir ek ücret almaksızın yapmaktayız. Maç yayınlarında özel uygun menüler hazırlıyoruz. Ancak derbi maçlarda yer kalmadığından rezervasyon yapılması gerektiğini de belirtmek istiyorum.”

Büyükdere Caddesi No:229/B Maslak

Tel: (0212) 328 39 39

İnstagram: thehiddenpubmaslak

www.thehiddenpubmaslak.com