Sarıyer’de yayın hayatını tarafsız objektif ve tarafsız bir şekilde sürdürmeye devam eden, aynı zamanda yenilenen yüzüyle sıcak ve flaş haberleri, www.sariyerposta.com adresinden okuyucularına anında aktarmaya devam ediyor.

“SARIYER POSTA 13 YILDIR SİZLERLE”

Tarafsız haberciliği ön planda tutarken, yerel haberleri www.sariyerposta.com adresinde yayınlayarak halkın ilgi ve güvenini toplamaya devam ettiklerini belirten Sarıyer Posta Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivanoğlu, 13 yıldır aralıksız yazılı basın hizmeti, web gazete ve sosyal medya hesapları olmak üzere üç ayrı koldan habercilik sektörüne renk kattıklarını dile getirdi.

“SARIYER’İN BİLGİ BANKASIYIZ”

Bugüne kadar tarafsız ve objektif olmayı kendilerine ilke edindiklerini ifade eden Pehlivanoğlu, "2008 yılında yayın hayatına başlayan gazetemiz 155. sayısıyla 13 yılı geride bıraktı. Google’da 13 yıldır haberlerimizin indekslenmesini sağlayarak adeta Sarıyer’in röntgenini çekiyor ve bilgi bankası konumuna geldik. Yayın ilkemiz çerçevesinde, kimseden korkmadan olayların üzerine tarafsız ve objektif bir şekilde giderek olayları halkımıza duyurmaya çalışıyoruz. Resmi tatiller dahil, günün her saati ilimizde ve dünyada gelişen olayları anında okuyucularımızla paylaşıyoruz. Basın-yayın sektöründe, amacımız Sarıyer’de farklılıkları halkımıza yaşatmaya devam etmek’ dedi.