Bilgi ve iletişim Tel: (0212) 323 52 53

Kişisel bakımına önem veren Sarıyerli kadınlar için ‘Bir Ben Daha Yok’ mottosuyla Sarıyer Merkez’de faaliyete geçen Lale Ekşi Güzellik, donanımlı ve profesyonel ekibiyle butik hizmet veriyor.

Lale Ekşi Güzellik’in açılış törenine; Sarıyer Merkez Mahalle Muhtarı Sinan Yüksel, Büyükdere Mahalle Muhtarı Ali Yazıcı, S. S 19 Nolu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Akkaya ve vatandaşlar katıldı. Konuklara ikramda bulunulurken, açılışa katılamayan esnafların gönderdiği çok sayıda çelenk dikkat çekti.

Geniş ve ferah bir tasarıma sahip salonu ile konuklarına kendi evlerinde hissedecekleri samimi ve konforlu bir ortam hazırlayan Lale Ekşi Güzellik, Sarıyerli kadınlar için güzelliğin yeni adresi oldu.

SARIYERLİ KADINLARA KAPILARINI AÇTI

Epilasyondan selülit bakımına, kalıcı makyajdan gençlik aşısı & somon DNA’ya kadar kişisel bakımda kaliteli ve güler yüzlü hizmet veren Lale Ekşi Güzellik, kişisel bakımına ve güzelliğine önem veren kadınlar için kapılarını açtı. Profesyonel kadrosu ve yenilikçi yapısı ile en gelişmiş teknolojik araç ve gereçleri kullanarak, kadınların ihtiyacı olan tüm güzellik hizmetlerini hijyenik bir ortamda sunuyor.

LALE EKŞİ GÜZELLİK’TEN ÖZEL HİZMET

‘Her şeyin güzelini hak eden kadınlara’ sloganıyla hizmet veren Lale Ekşi Güzellik, diğer güzellik merkezlerinden farklı olarak müşterilerine ücretsiz servis hizmeti de veriyor. Geniş hizmet portföyü ile faaliyetlerini yürüten güzellik merkezinde bulunan diğer hizmetler şunlar; bölgesel incelme, kaş-kontör, selülit bakımı, çatlak bakımı, Bb glow (kalıcı fondöten), leke & akne bakımı, ipek kirpik & kirpik lifting, gençlik aşısı & somon DNA, microblanding & kalıcı makyaj.

“BİR KADININ OLMAZSA OLMAZI CİLT BAKIMIDIR”

Sarıyer Posta Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivanoğlu’na açıklamalarda bulunan Lale Ekşi Güzellik’in sahibi Lale Ekşioğlu, , “Güzellik solanlarına gider kadınlar kendilerini alanında uzman kişilerin eline bırakmalı. Bu tarz işletmelerde hijyen çok önemli. Temizlik olmazsa olmazımızdır. Lale Ekşi Güzellik olarak ekibimiz hem donanımlı hem de alanında uzman kişilerden oluşuyor. Güler yüzlü ve kaliteli hizmet anlayışımızla butik olarak faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Kısacası bir kadın olarak güzellik merkezine gittiğimizde hangi hizmeti bekliyorsak biz de burada aynı düşünce ile hizmet veriyoruz. Bir kadının olmazsa olmazı cilt bakımıdır. 20 günde bir mutlaka cilt bakımı yapılmalı. Bunun yanı sıra lazer epilasyon da oldukça ilgi görüyor. Bölgesel zayıflama konusuna da yoğun rağbet var. Çok yakında da haftanın 1 günü sadece erkeklere yüz, boyun ve sırt bölgesi epilasyon ve cilt bakımı hizmetimiz de başlayacak” dedi.

Şehit Mithat Yılmaz Cad. No: 62/2 Sarıyer

Tel: (0212) 323 52 53

GSM: (0545) 542 04 44

Instagram: laleeksiguzellik

facebook: laleeksiguzellik

www.laleeksiguzellik.com