Kişisel bakımına önem veren Sarıyerli kadınlar için ‘Bir Ben Daha Yok’ mottosuyla Sarıyer Merkez’de faaliyete geçen Lale Ekşi Güzellik, donanımlı ve profesyonel ekibiyle butik hizmet veriyor.

LALE EKŞİ İLE CİLDİNİZİ ÖDÜLLENDİRİN

Lale Ekşi Güzellik’in açılış törenine; Sarıyer Merkez Mahalle Muhtarı Sinan Yüksel, Büyükdere Mahalle Muhtarı Ali Yazıcı, S. S 19 Nolu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Akkaya ve vatandaşlar katıldı. Konuklara ikramda bulunulurken, açılışa katılamayan esnafların gönderdiği çok sayıda çelenk dikkat çekti.

GENİŞ HİZMET PORTFÖYÜ

‘Her şeyin güzelini hak eden kadınlara’ sloganıyla hizmet veren Lale Ekşi Güzellik, diğer güzellik merkezlerinden farklı olarak müşterilerine ücretsiz servis hizmeti de veriyor. Geniş hizmet portföyü ile faaliyetlerini yürüten güzellik merkezinde bulunan diğer hizmetler şunlar; bölgesel incelme, kaş-kontör, selülit bakımı, çatlak bakımı, Bb glow (kalıcı fondöten), leke & akne bakımı, ipek kirpik & kirpik lifting, gençlik aşısı & somon DNA, microblanding & kalıcı makyaj.

AÇILIŞA ÖZEL KAMPANYALAR

Sarıyerli kadınları davet eden Lale Ekşi Güzellik’in Estetisyeni Ebru Altıner, “Açılışımıza özel sürprizlerimiz var. Lale Ekşi Güzellik’e gelen ilk 50 kişiye kampanyalı hizmet ve ürünler sunuyoruz. Kişisel bakımına önem veren Sarıyerli kadınları güzellik salonumuza bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Şehit Mithat Yılmaz Cad. No: 62/2 Sarıyer

Tel: (0212) 323 52 53

GSM: (0545) 542 04 44

Instagram: laleeksiguzellik

facebook: laleeksiguzellik

www.laleeksiguzellik.com

SARIYER POSTA