Cilt bakımı, her dönem titizlikle takip edilmesi gereken bir rutin. Tüm cilt tipleri için ve cilt sorunları için, doğru cilt bakımı ürünü doğru bir şekilde kullanılırsa, en iyi sonuç alınır.

Cilt bakımı rutininin temeli olan nemlendiriciler, cildin sahip olması gereken nem oranı konusunda katkı sağlar. Nemlendirici ürünler kuru ciltlerin daha bebeksi ve canlı görünmesini sağlarken, karma ciltlerin de sağlıklı bir nem oranına sahip olması için kullanılır. En çok tercih edilen nemlendirici markalarından La Roche Posay, Fransız bakım kültürünün önemli markası olan La Roche Posay’in sunduğu eşsiz bakım etkisini size getiriyor. Peki nemlendirici krem nasıl kullanılır, markanın en iyi nemlendirici ürünleri neler?

Neden nemlendirici kullanmalısınız?

Cilt bakımı çok yönlü düşünülmesi gereken bir süreç olsa da, en temel konulardan biri cildin ihtiyacı olan nem oranını sağlamaktır. Cildimizde nem oranı azaldığında birçok sorunla yüzleşiriz. Bunların içinde kuruluk, çatlak yer alıyor. Nem oranının azalması aynı zamanda sivilce ve akne gibi diğer cilt sorunlarını da tetikleyici rol oynayabilir. Sağlıklı ve bakımlı bir cilt için, hangi bakım ürününü kullanırsanız kullanın nemlendiriciler bir olmazsa olmaz. Krem, jel ya da sprey gibi formlarda tercih edilebilen nemlendirici ürünler yağlı, karma ve kuru ciltler için farklı bileşenler sunabilir. Bu anlamda cildiniz için en uygun nemlendirici ürün hangisi bulmalı ve onu kullanmalısınız. Nemlendirici ürünler genellikle ılık bir duş aldıktan sonra ve bunun akabinde tonik gibi bir temizleyici yardımıyla cildi temizledikten sonra cilde uygulanır. Cilt derinlemesine temizlendikten sonra, gözeneklerden emilen nemlendirici ciltte olması gereken nemi sağlar.

En iyi nemlendirici markası hangisi?

Nemlendirici krem, cilt bakım ürünleri içinde en çok tercih edilen seçeneklerden. Günlük cilt bakımının ilk adımı olan nemlendiriciler özellikle nem oranının düşük olduğu bölgelerde, havanın soğuk olduğu karasal iklimde yaşayanlar tarafından tercih edilir. Dünyada nemlendirici krem ürünlerini tercih edebileceğiniz birçok marka var. Bununla birlikte en iyi kozmetik ürünleri genellikle Fransız markaları ile özdeşleşmiştir. Bakım ürünleri konusunda en çok tercih edilen markalardan La Roche Posay, nemlendirici krem ürünleriyle öne çıkan bir marka. La Roche Posay nemlendirici ürünler, markanın cilt bakım alanındaki deneyiminin en özel seçenekleri.

La Roche Posay nemlendiriciler

La Roche Posay nemlendirici krem ürünleri ve diğer nemlendirici bakım ürün seçenekleri içinde en çok hangileri öne çıkıyor derseniz, en sevilen nemlendirici ürünler şu şekilde: La Roche Cicaplast Gel: Hassas ciltler için harika bir bakım etkisi.

La Roche Posay Pigmentclar UV Krem SPF 30: Lekeli ciltler için 30 faktör koruma sunan bakım kremi.

La Roche Posay Hydraphase Intense HA Rich: Cildin nem sorunu için hyalüronik asit içeriğine sahip nemlendirici bakım ürünü.

La Roche-Posay Hydraphase UV İntense Legere: Güneş koruyucu içeriğe sahip bir nemlendirici.

La Roche Posay Hydreane BB Cream: Hassas ciltler için uygun nemlendirici. BB krem içeriği ile cilt bakımında düzenleyici bir etki sunar.

La Roche Posay Effaclar Mat: Yağlı ve akne sorunu içeren ciltler için matlaştırıcı etki sunan ve cildin nem eksiğini kapatan bir bakım kremi.

Dünyanın en popüler dermokozmetik markalarından La Roche Posay, tüm cilt tipleri için en iyi bakım etkisini sunan ürünlerle, cilt bakımınızın bir parçası olacak. BB krem içerikli, yaşlanma karşıtı anti aging içerik sunan nemlendiriciler, La Roche Posay güvencesiyle sizi bekliyor.