Müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutan hizmet anlayışı ve deneyimli kadrosu ile Etiler - Rumeli Hisarı güzergahında faaliyetlerini sürdüren Gökçe Kuru Temizleme, sektördeki 25 yıllık deneyimiyle Sarıyerlilere hizmet vermeye devam ediyor.

Ürünlerin temiz ve hijyenik olması kadar insan sağlığına da büyük önem veren Gökçe Kuru Temizleme, Sağlık Bakanlığı’ndan onaylı ürünleri kullanıyor.

“TEMİZLİK BİZİM İŞİMİZ”

Gökçe Kuru Temizleme’nin verdiği hizmetleri Sarıyer Posta’ya anlatan Firma Sahibi Ömer Gökçe, “Yerinde koltuk ve yatak yıkama hizmeti de veriyoruz. Aslında bu hizmetimiz ürüne verdiğimiz değeri de gösteriyor. Çünkü biz değerli müşterilerimiz için varız. Firmamızın bünyesinde bulunan araç ve gereçler ile lokal temizleme de kullanacağımız makineler Gökçe Kuru Temizleme’yi diğer firmalardan ayıran önemli özelliklerden bazılarıdır. Bu araçlarımız ile her türlü halı, koltuk ve yatakları rahatlıkla yerinde yıkayabiliyoruz. Ayrıca bu makinelerin dışında son derece donanımlı ve tecrübeli bir ekip ile hizmet veriyoruz. Temizlik bizim işimiz” dedi.

2 SAATTE ÜRÜN TESLİMATI

Gökçe, “2 saatte hızlı kuru temizleme ürünün sadece belli bir noktasında oluşan lekeye veya kire uyguladığımız temizleme işlemdir. Yani lokal olarak uygulanıyor. Bu işleme özel makinelerimize attığımız ürünler en kısa sürede yıkanıp, ütüleniyor ve 2 saat içerisinde sahibine teslim ediyoruz” diye konuştu.

“İNSAN SAĞLIĞINA ÇOK ÖNEM VERİYORUZ”

Kullanılan temizlik ürünleri ile ilgili bilgiler veren Gökçe, “Ürünlerin yıkanma aşamasında kullanılan malzemelerin hepsi üniversitelerin ilgili bölümlerinden ve Sağlık Bakanlığı’ndan onaylıdır. Çünkü biz insan sağlığına çok önem veren bir firmayız. Küçük çocuğu olan anne ve babaların da içi kullandığımız tüm ürünlerden dolayı rahat olsun. Bu hizmetlerin dışında profesyonel olarak ev, iş yeri, inşaat, yatlarda tekstil ürünlerinin temizliği için hizmet personeli gönderiyoruz” ifadelerini kullandı.

“FİYAT POLİTİKAMIZ EMEĞİMİZİN KARŞILIĞIDIR”

Fiyat politikasıyla ilgili konuşan Gökçe, şunları söyledi: “Gökçe Kuru Temizleme olarak ürünlerin temizlenmesi esnasında kullandığımız deterjanlar, şampuanlar ve makineler alanının en iyileri olduğu için bunun karşılığını almak bazında bir fiyat politikası izliyoruz. Tabi burada çok yüksek fiyatlardan da bahsedemeyiz. Sadece emeğimizin karşılığını belirliyoruz.”

Etiler Mah. Özden Sok. Hisar Pasajı No: 9 Beşiktaş

İletişim: (0212) 265 58 01

GSM: (0507) 752 81 62

İnstagram: gokcekurutemizleme

www.gokcekurutemizleme.com

SARIYER POSTA