Geçtiğimiz günlerde hizmete açılan ve Alaattin Güneş'in sahibi olduğu Külçe Altın&Pırlanta'nın bünyesinde faaliyet gösteren Külçe Home, kaliteli ve modern ev aksesuarları ile dikkat çekiyor. Evlerine şık dokunuşlar yapmak isteyenler için özel tasarım ve dekorasyon ürünlerini Sarıyerlilerin beğenisine sunuyor.

Yaşam alanları her ne kadar iyi dekore edilmiş olursa olsun bir süre sonra evinde yenilikler görmek isteyenlerin yeni adresi Külçe Home oldu. Sarıyerlilerin beğenisini kazanan Külçe Altın&Pırlanta'nın sahibi Alaattin Güneş ve Külçe Home'un işletmecisi Zeynep Güneş, Sarıyer Posta Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivanoğlu'na özel açıklamalarda bulundu.

"HOBİMİ İŞE DÖNÜŞTÜRMENİN SEVİNCİNİ YAŞIYORUM"

Külçe Home Zeynep Güneş, "Açıkçası Külçe Home isimli markamız benim talebim ile faaliyete geçti. İlçede böyle bir eksikliğin olduğunu düşündüm. Eşime önerdim ve kendisi de destek oldu. Bu güne kadar çalışma hayatı olmayan bir kadınım. Fakat son 1-2 yıldır bazı planlarım var. Kafe işletmeyi bile düşündüm. Ben de bir şeyler yapmak ve üretmek istiyordum. Son yıllarda dekoratif ev eşyaları hayatımızda daha fazla yer edinmeye başladı. Küçük bir ayrıntı gibi gözükebilir ancak kahve sunumu yaparken bile yanına koyduğumuz çiçeklik, lokumluk gibi yan unsurlar insanlara mutluluk veriyor. Açıkçası burası bana büyük enerji katıyor. Günümün çok büyük bölümünü burada geçiriyorum. Bir şeyleri değiştirmek, güzelleştirmek, estetik katmak beni her zaman mutlu etmiştir. Hobimi işe dönüştürmenin sevincini yaşıyorum. Kısacası sevdiğim işi yapıyorum. Umarım benim gibi bu işleri seven herkese ulaşabilirim. Instagram üzerinden online satışlara başladık. Stokumuzu yenilemek için fincan serimizin ilk ikisini yeniden sipariş ettik. Çünkü çok ilgi görüyor.

"SARIYERLİ KADINLARIN DESTEĞİNİ BEKLİYORUM"

Sarıyerlilere çağrıda bulunan Güneş, "Herkesi Külçe Home'a kahve içmeye davet ediyorum. Kendileri ile tanışmak ve diyalog kurmak istiyorum. Burayı bir ticarethaneden ziyade aile ve arkadaş ortamının olduğu bir mekan olarak görsünler. Bir kadın girişimci olarak tüm Sarıyerli kadınların desteğini bekliyorum. Ayrıca önerilerini de almak isterim" diye konuştu.

"ALIŞVERİŞTEN ZİYADE DOST AĞIRLAMAK İSTİYORUZ"

Külçe Altın&Pırlanta Alaattin Güneş ise şunları söyledi: "Cadde katında altın ve pırlanta, 3. katta ise ev aksesuar eşyaları bulunuyor. Sarıyer'de bu konseppte bir mağaza bulunmuyor. Kuyumcunun üst katına böyle bir mağaza yakışacağını düşünerek tasarım yaptık ve hizmete açtık. Bizim ilk hedefimiz eşimin arkadaşları, çevresi ve yeni tanışacağı kişilerin gelip kahvelerini içerken, sohbet etmeleriydi. Bu da konsepti sürekli büyüttü. Yeni düşünceler ve tavsiyeler ile her geçen gün daha da gelişiyor. Alışverişten ziyade dost ağırlamak istiyoruz. Eşim ile birlikte her şey de olduğu gibi iş konusunda da yardımlaşıyoruz. Atölyeden seçilecek altın ürünler konusunda kendisi destek veriyor. Bayan gözü ile ürünleri seçiyor. Kendisinin göz zevkine inanıyorum.

Merkez Mah. Şehit Mithat Yılmaz Cad. No: 49 Sarıyer

Tel: (0212)  271 52 93

GSM: 0537 506 11 07

Instagram: kulcejewelry

www.kulcesariyer.com

Instagram: kulcehomeexclusive

SARIYER POSTA GAZETESİ