Yaşam alanlarında fark yaratan tasarımlarla hayata dokunan Koleksiyon, Türkiye’deki 15. Mağazasını outlet konseptiyle Koleksiyon Tarabya Kampüsü içerisinde hizmete açtı.

Tasarımlarını yurtdışında ve yurtiçinde toplam 43 satış noktasıyla dünyaya ulaştıran Koleksiyon, Mimar Faruk Malhan tarafından kurulduğu 1972 yılından beri yeni düşünce, yeni standart ve yeni tasarım kavramlarını sentezleyen yüksek kalitede mobilya tasarımı anlayışıyla üretimlerini hayata geçiriyor.

Her geçen gün yurt dışındaki satış noktalarını artırarak en son Frankfurt’ta açtığı mağazasıyla ABD’den Çin’e, Hindistan’dan Avustralya’ya, Singapur’dan Rusya’ya dünya genelinde 43 satış noktasına ulaşan Koleksiyon, Tekirdağ’dan sonra İstanbul’daki tek outlet mağazasını Koleksiyon Tarabya Kampüsü’nde açtı.

Ofis ve aksesuarlarda özel indirimlerle satışa sunulan tasarımlara ev sahipliği yapan outlet mağazada, cazip indirimler uygulanıyor. Yurt içindeki mağazalarına da yenilerini ekleyen Koleksiyon kısa süre içerisinde Balance Güneşli ve Skyland İstanbul’da hizmet vereceği mağazalarla büyüme ivmesini devam ettirecek.

SARIYER POSTA GAZETESİ