Kilyos’ta 32 yıldır iç dekorasyon ve inşaat sektöründe hizmet veren Dalmış İnşaat’ın sahibi Yüksel Dalmış, çoğu müteahhide göre inşaat sektörünün iyi gittiğini belirtirken, “Sektör’de işler süper” ifadesini kullandı.
Kilyos’un önde gelen inşaat firmalarından Dalmış İnşaat’ın sahibi Yüksel Dalmış, renkli kişiliği ile dikkat çekiyor. Hem inşaat sektöründe başarıları işlere imza atan Dalmış, hem de eğitim, sanat, kültür ve spora verdiği destekle öne çıkıyor. Dalmış, iki yıldır maddi manevi destek verdiği Kilyosspor’un bu sezon şampiyon olarak Süper Amatör Lig’e çıkmasının da gururunu yaşıyor.

İŞİMİZİ TİTİZLİKLE YAPTIĞIMIZ İÇİN İŞLER İYİ

Kilyos’ta 32 yıldır inşaat sektöründe hizmet veren 15 yılan buyana da Dalmış İnşaat ile iç dekorasyon ve inşaat yapım işleri sürdüren Yüksel Dalmış,  “İnşaat sektöründe işler süper! İşimizi düzgün ve titiz yapıyoruz ve işler iyi gidiyor. Yaptığımız iş ağırlık olarak tadilat, ancak yap-sat işleri de yapıyoruz. İşimizi  zevkle yapıyoruz. Müşteriyi memnun etmek zor! Memnun etmek için her şeyi yapıyoruz ve memnun ediyoruz. Aldığımız işi taahhüt ettiğimiz zamanda teslim ederiz. Müşteriye en iyisini sunarız ve onun onayını alırız. Bütün bunları yaptığınız zaman işler süper oluyor!”diye konuştu.

EMEĞİMİZİN KARŞILIĞINI ALDIK

Yüksel Dalmış, Kilyos’un renkli simalarından. Spor ve sanata verdiği önemle de dikkat çekiyor. Bu yıl Kilyosspor’un şampiyon olmasının da haklı gururunu yaşayan Yüksel Dalmış, “Spora, sanata değer veren biriyim, hiç çekinmeden elimden gelen desteği sunarım. Spora, eğitime, sanata destek vermek lazım! İki yıldır Kilyosspor’a elimden gelen maddi ve manevi desteği verdim.Şimdi haklı gururunu yaşıyoruz. İki yıldır özen gösterdiğimiz Kilyosspor bu yıl Süper Amatör Lig’e çıkararak emeğimizin karşılığını aldık.Bundan sonrada desteğim sürecek.”dedi.

http://www.sariyerposta.com