Sakinliği ve muhteşem doğasıyla Sarıyer’in en bakir bölgelerinden biri olan Kilyos, şehrin keşmekeşi ve gürültüsünden kaçmak isteyen yatırımcıların gözdesi haline geldi. Kilyos’un değeri sürekli yükselen bir bölge olduğun belirten Kilyos TURYAP Temsilcisi İlker Aksoy, yatırımcıları bölgeye davet etti.

Sarıyer’in cennet köşelerinden biri olan Kilyos, sakinliği ve muhteşem doğasıyla gelenleri kendine hayran bırakıyor. Bu güzelliği keşfeden yatırımcılar için Kilyos, son yıllarda hem yatırım hem de şehrin keşmekeşinden bir kaçış ve huzur adresi anlamına geldi. Bölgenin Sarıyer için sürekli yükselen bir değer olduğunu belirten Kilyos TURYAP Temsilcisi İlker Aksoy, yatırımcılara Kilyos’un avantajlarıyla ilgili bilgiler verdi.
“ASIL NETİCE MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ”

Bölgede 6 yıldır faaliyet gösterdiklerini belirten Aksoy, “TURYAP her zamanki gibi bilinir, güvenilir ve doğru bir adres. Bizler Kilyos’ta ev sahibi, yer sahibi olmak, gayrimenkul almak isteyen yatırımcılara yardımcı oluyoruz. Burada en makul rakamlarla piyasayı analiz ederek; güvenilir ve doğru bir şekilde istekleri doğrultusunda gayrimenkullerini alıyoruz, satıyoruz veya kiralıyoruz. Bizim için asıl netice, müşterilerimizin memnun kalmasını sağlamak” dedi.
SON 5 YILDA 8 KAT DEĞERLENDİ

Kilyos’un gün geçtikçe değerlenen bir bölge olduğunu kaydeden İlker Aksoy, “Burada 5 yıl önce arsanın metrekaresini 600 liraya satıyorduk. 5 yılın sonunda arsanın metrekaresi 2500-3000 lira arasında oynayan rakamlara geldi. Hatta 3500-4000 lira isteyen gayrimenkul sahipleri de var. Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nün açılması buradaki trafiği hızlandırdı. Haliyle geliş gidişler, sirkülasyon biraz daha fazlalaştı. Kilyos’un suyunu denizini bilenler iyi bilir. Burası yazın çok başka oluyor. Sessizliği, sakinliği, hala köy havasında olması sebebiyle buralar çok tercih ediliyor” ifadelerini kullandı.
İSTANBUL’UN EN BAKİR BÖLGELERİNDEN

Aksoy, Kilyos’un coğrafyası itibarıyla diğer bölgeler gibi bakir yapısını kaybetmeyeceğini belirterek şöyle devam etti:  “Burası İstanbul’un en güzel yerlerinden biri. Diğer bölgeler gibi açılma lüksü yok. Önü deniz, ardı otoyol. Bu nedenle Kilyos’un bakirliği bozulmaz. Ancak Zekeriyaköy, Uskumruköy olsun bu tür yerlerin bakirliği maalesef bozuldu ve daha da bozulmakta. Bugün o bölgelerdeki birçok müşterim, oralardan yer satıp Kilyos’tan yer aldı. Hala alanlar, yer arayanlar var. Çünkü Kilyos’un diğer yerlere göre biraz daha artısı fazla.”
“VİLLA İMARINA UYGUN”

Kilyos’un villa imarına uygun olduğunu dile getiren İlker Aksoy, “İşimiz gayrimenkul olduğu için arsa ve bitmiş villa talebi çok alıyoruz. Kimisi sadece arsa alıp evi kendisi yapmak istiyor. Haliyle eskisi gibi çok yer kalmadı. Ama arada çıkan iyi yerler oluyor. Kilyos TURYAP Temsilciliği olarak, müşterilerimizin kendileri için en iyi yatırımı yapacakları bir ortam sağlıyoruz” dedi.

Turban Cad. No: 7 Kilyos/Sarıyer

Tel: 0212 201 30 20 - GSM: 0532 733 30 70

[email protected] 

www.turyap.com.tr/kilyos