Gelişen ve değişen modern çağda bilim, matematik ile felsefeyi günlük hayatıyla bağdaştırabilen, spor, sanat, doğa ve hayvan sevgisi ile büyüyen, düşünen ve sorgulayan nesiller yetişmesinin temelini atmak isteyen Kid’s International Zekeriyaköy, kapılarını Sarıyerlilere açtı.

Geniş ve ferah bir ortamda çocuklarını gönül rahatlığıyla bırakabilecekleri bir eğitim yuvası olma vizyonu ile faaliyete geçen Kid’s International Zekeriyaköy, seramik atölyesi, söyleşi odası, robotik kodlama sınıfı, beden eğitimi alanı, birbirinden renkli oyuncukların yer aldığı oyun bahçesi ve 150 metre kare kapalı spor salonu ile hizmet veriyor.

ÖZKAYA’DAN HAYIRLI İŞLER TEMENNİSİ

Anaokulunun açılış kurdelesini kesen Zekeriyaköy Mahalle Muhtarı Semra Özkaya, “Açılışını gerçekleştirdiğimiz eğitim yuvasının tüm Sarıyerlilere hayırlı olmasını diliyorum. Çocuklar bizim geleceğimiz. Onların en iyi şartlarda eğitim almalarını sağlamak zorundayız. Kid’s International Zekeriyaköy’ü bölgemize kazandıran girişimcilere de hayırlı kazançlar diliyorum” ifadelerini kullandı.

EĞLENCELİ ETKİNLİKLER DÜZENLENİYOR

Kid’s International Zekeriyaköy, eğitim olanakları konusunda da oldukça iddialı. Alanlarında uzmanlaşmış akademik kadrosunda 1 Amerikalı, 1 İspanyol, 4 ana öğretmen 2 tane de yardımcı öğretmen bulunan anaokulunda hafta sonu çeşitli etkinlikler düzenleniyor.

EĞLENCE VE EĞİTİM BİR ARADA

Çocuklarının sosyalleşmesini ve güvenli bir ortamda eğlenerek öğrenmesini arzulayan ebeveynler, birbirinden eğlenceli ve eğitici derslerin, etkinliklerin yapıldığı Kid’s International Zekeriyaköy’de natıue öğretmenler ile İngilizce ve İspanyolca dersler, robotik kodlama, 0-7 yaş grubundaki çocukların öğrenme psikolojisine en uygun şekilde, matematiğin evrensel sıralamasını da bozmadan, sağlam matematik temeli kurmanıza rehberlik eden, sistematik bir program olan mathazone, çift dilli eğitim (İngilizce, İspanyolca), mini golf, yoga, bale, jimnastik, basketbol, satranç, drama ve müzik dersleri bulunuyor.

EĞİTİM VE GÜVENLİK ÜST DÜZEYDE

Sarıyer Posta’ya konuşan Kid’s International Zekeriyaköy’ün işletmecisi Emirhan Satar, “Öncelikle anaokulumuz tüm çocuklara ve ailelere hayırlı uğurlu olsun. Okulumuzda 2 yaş oyun grubumuz ve 3-6 yaş öğrenci gruplarımız bulunuyor. Özellikle bu yaşta eğitim çok önemli. Bir çocuğun sağlam eğitim temeli olmaması halinde ileride büyük sıkıntılar yaşayabilir. Biz bu düşünce ile yola çıktık. Üst düzey akademik kadromuz ile eğitim vereceğiz. Bunun yanı sıra güvenlik konusu da bizim için çok önemli. Hiçbir yavrumuza en ufak zarar gelmemesi için her türlü ayrıntılı düşündük. Anne ve babalar gönül rahatlığıyla çocuklarını getirebilir” diye konuştu.

Zekeriyaköy Mah. 12. Cad. No:67 Sarıyer

Tel: 0212 202 99 20 - GSM: 0537 272 34 76

Facebook: zekeriyakoykidsnt

Instagram: zekeriyakoykids

www.zekeriyakoykids.com

SARIYER POSTA