Peyzaj uygulamaları ve botanik çalışmalarına kısa süre önce başlayan Zekeriye Botanik’in sahibi Orman Mühendisi Behçet Kabil, gazetemize çalışmaları hakkında bilgiler verdi.  

Kabil, “6 yıla aşkın süredir bu sektörde hizmet veriyoruz. Kısa bir süre önce Zekeriyaköy’de firmamızı kurarak hizmet vermeye başladık. Kentsel ve kırsal alanlarda yapmış olduğumuz çalışmalar ile müşterilerimizden kısa sürede beğeniler kazandık. Aynı zamanda da estetik sürdürülebilirliği ilke edinerek, projeler üreten genç bir firmayız.” diye söyledi.
PEYZAJ ŞEHRİN MAKYAJIDIR

Genç işletmeci Kabil, "Peyzajın ülkemizde tam algılanmadığı dönemlerde yalnızca yeşillendirilmek olarak tanımlanırdı. Oysa dış mekanda gördüğümüz her şey peyzaj olarak adlandırılır. Yani şehrin bizzat kendisi bir peyzajdır. Peyzaj şehrin makyajıdır" ifadelerinde bulundu.
HER ÇEŞİT PEYZAJ HİZMETLERİNİ DEĞERLİ MÜŞTERİLERİMİZE SUNMAKTAYIZ

Kabil son olarak; "Zekeriyaköy Botanik olarak peyzaj proje uygulama, fidanlık (bitki temini satışı)hizmetimiz, zirai ilaçlama sistemleri, dikey bahçe, danışmanlık hizmetleri, çit uygulamaları, süs taşları, teraryum tasarım, bahçe aydınlatmaları gibi faaliyetlerde profesyonel ekibimiz eşliğinde hizmet vermekteyiz." dedi.

Zekeriyaköy Mah: Aksak Sk. No:2 Sarıyer

Tel/Faks: 0212 201 54 53 - GSM: 0535 937 72 16

www.zekeriyakoybotanik.com - [email protected]