‘Jeuvenile ile genç kalın’ mottosuyla ‘Maden Mahallesi’nde faaliyete geçen Jeuvenile, dünyanın önde gelen kozmetik firmaların ürünlerini kişisel bakımına önem veren Sarıyerli kadınlar ile buluşturuyor.

Vücut bakım ürünlerinden saç bakım şampuanlarına, cilt bakımından dünyanın önde gelen kozmetik firmalarının ürünlerine kadar geniş bir yelpazede hizmet veren Jeuvenile, genç girişimciler ve aynı zamanda karı koca olan Altuğ Aynur ile İrem Genç Aynur çifti tarafından hizmete açıldı.

DÜNYANIN ÖNDE GELEN MARKALARI BULUNUYOR

Sarıyer Posta Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivanoğlu’na konuşan işletmeci İrem Genç Aynur, “Öncelikle işletmemiz herkes için hayırlı olsun. Eşim Altuğ ile bu konseptte bir kozmetik ürünlerin satışının yapıldığı dükkan açmak istedik. Jeuvenile Fransızca bir kelime ve anlamı da ‘Gençlik.’ Bundan yola çıkarak sloganımızı da ‘Kullanın Genç Kalın’ olarak belirledik. Jeuvenile, Fransız formülasyonlu bir marka ve bizim kendi üretimimiz. İçerisinde insan sağlığını olumsuz etkileyecek kimyasal maddeler bulunmuyor. Genellikle 3’lü setler halinde kullanılıyor. Sloganımız da ‘3 adım da güzellik.’ İlerleyen zamanlarda bireysel ürünlerimiz de gelecek. Saç bakımda 3 çeşit şampuan,  saç kremimiz.. Bunların yanı sıra dünyanın önde gelen markaların ürünleri de bulunuyor. Burası sadece Jeuvenile değil, aynı zamanda kozmetik dükkanı” ifadelerini kullandı.

ÖNCE TEST SONRA ÜRÜN

Kozmetik ürün alacak olan kadınlar ilk olarak cilt tipine göre seçim yapmalı. Bu kapsamda nemlendirici aletlerimiz ile testler yapıyoruz. Ortaya çıkan oranlara göre ürün seçimi yapabiliyorlar. Ayrıca ürünlerimiz sabah-akşam kullanıyor. Tabi düzenle bir şekilde kullanılmalı. Ortaya çıkacak farkı da 1 ay sonra görmeye başlıyoruz.

“1ÜRÜN FİYATINA 3 ÜRÜN VERİYORUZ”

Diğer işletme ortağı Altuğ Aynur ise, “Fiyat politikamız piyasa şartlarına göre uygun. Özellikle açılışa özel fiyatlarımız mevcut. Normal şartlarda 169 TL’ye satılan setimiz, açılışa özel 119 TL’ye satılıyor. Aslında 1ürün fiyatına 3 ürün vermiş oluyoruz. Ürünlerimizin hepsi Fransa’da formülize ediliyor ve tüm hammaddeler oradan geliyor. Onların formüllerini satın aldık ve onlar da kimyagerleri ile bize üretim aşamasında yardımcı oluyorlar” diye konuştu.

HEDEF 10 MAĞAZA

“Sarıyer bizim pilot bölgemiz” diyen Aynur, “Aynı zamanda burada yaşıyoruz. Eskişehir’de verdiğimiz bayiliklerimiz mevcut. Bunun haricinde 2 yıl içerisinde İstanbul’un çeşitli yerlerinde 10 mağaza daha açmayı planlıyoruz. Mağazamızı burada açmamızın nedeni hem bize yakın olması hem de konsepte uygun kitlenin bu bölgede yaşıyor olması” şeklinde konuştu.

SARIYER POSTA