Hanımların vazgeçilmezi olan bijuteri, kozmetik ve aksesuar alanında uygun fiyat ve kaliteyi bir arada sunan Asortic Accessories, Sarıyer’de hizmet vermeye başladı.

Bijuteri, kozmetik, aksesuar, çanta ve çorap hanımların güzelliklerine güzellik katmak için kullandıkları olmazsa olmaz ürünler… 100’e yakın şubesiyle bu ürünleri toptan fiyatına perakende satışla hanımların beğenisine sunan Asortic Accessories, şimdi Sarıyer’de! Kısa bir süre önce Tarabya’da faaliyet göstermeye başlayan Asortic’in başarılı işletmecisi Timur Albaş; ürün yelpazesi, kalite anlayışları ve hedefleriyle ile ilgili gazetemize bilgiler verdi.
“YÜZDE 50 DAHA UYGUN”

Timur Albaş, “Ağırlıklı olarak bayanların tercih ettiği küpe, kolye, bijuteri gibi ürünlerin imalattan halka satışını yapıyoruz. Fiyatlarımız bu nedenle dışarıya oranla yüzde 50 daha uygun. Asortic olarak Türkiye’de 100’e yakın şubemiz var. Anadolu ve Avrupa yakasında İstanbul’un birçok yerinde hizmet veriyoruz. Ayrıca bayilikler de vererek, büyümeye devam ediyoruz. Toptan satış yaptığımız şubemiz ise İSTOÇ’ta bulunuyor. Tarabya’da böyle bir işletmenin eksik olduğunu düşünerek müşterilerimizin hizmetine açıldık” dedi.
“AMACIMIZ İNSANLARA DAHA İYİ HİZMET”

Tüm ürünlerinde var olan kaliteyi daha uygun bir fiyatla sunduklarını dile getiren Albaş, “Amacımız kendi alanımızda insanlara daha iyi hizmet verebilmek. Burada hanımların vazgeçilmezi olan; kolye, küpe, yüzük vs gibi ürünleri, imalatçı olduğumuz için daha hesaplı bir şekilde arz ediyoruz. Müşterilerimiz buraya gelsinler, uygun fiyatlı ve kaliteli ürünlerimizi görsünler ve ona göre karar versinler. Asortic’te bijuterinin yanında çorap sektöründen A’dan Z’ye tüm ürünler var. Kozmetik ürünlerimiz bulunuyor. Okula yakın bir bölgede hizmet verdiğimiz için öğrencilere de hitap ediyoruz. İSTOÇ’taki kaliteli ve hesaplı ürünler Sarıyer’e taşındı. Tüm müşterilerimizi bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Cumhuriyet Mah. Arabayolu Cad. No:40 Tarabyaüstü/Sarıyer
0553 802 07 08