İstanbul Avrupa Yakası’nın Karadeniz kıyısında yer alan Kilyos, Sarıyer ilçesine bağlı. Özellikle İstanbul’da yaşayanlar için şehrin stresinden kaçış noktaları arasında yer alan Kilyos’un plajları, yaz aylarında şehirden uzaklaşmadan, deniz, kum ve güneşin tadını çıkarma olanağı sunuyor.

Bahar aylarında da tercih edebileceğiniz Kilyos, eşsiz doğası ve huzur dolu atmosferi ile romantik tatillere de ev sahipliği yapmaktadır. İstanbul seyahatiniz sırasında konaklama tercihinizi Kilyos otellerinden yana yaparak, şehir tatilinizi keyifli bir yaz tatiline dönüştürmeniz mümkündür. Kilyos tatil fiyatları hakkında bilgi alarak, siz de hem bütçenize hem de zevkinize uygun tesisi seçebilirsiniz.

ŞEHİR STRESİNDEN ARINMAK İSTEYENLER İÇİN KİLYOS KALE HOTEL

İstanbul’un sahil yerleşimlerinden Kilyos’ta konuklarını ağırlayan Kilyos Kale Hotel, dilediğiniz an şehir merkezine ulaşabileceğiniz konumu ve konforlu konaklama birimleri ile dikkat çekiyor. İstanbul Havaalanı'na 50 km, Sarıyer'e 11 km uzaklıkta yer alan tesisin 40 odası bulunuyor. Oda kahvaltı konseptinde konuklarını ağırlayan tesiste, ayrıca 1 adet a la carte restoran hizmet veriyor. Denize yalnızca 50 metre mesafede konuklarını ağırlayan Kilyos Kale Hotel’in bünyesinde 1 adet açık yetişkin havuzu ve çocuk havuzu bulunmaktadır. Şehrin stresinden uzaklaşarak tatil yapmak isteyen konuklar kadar iş amaçlı tesisi tercih eden misafirlerine de konfor sunan Kilyos Kale Hotel’de 1 adet tam donanımlı toplantı salonu bulunuyor. Denizin ve güneşin keyfini İstanbul’da çıkartmak isterseniz http://www.kilyoskaleotel.com/'a tıklamanız yeterlidir.

Kilyos’ta Lüks Konaklama Deneyimi Sunan Kilya Hotel, Yaz tatilini İstanbul’da geçirmeyi tercih edenler için lüks olanaklar sunan Kilya Hotel, eşsiz konumu ve manzarasıyla da kusursuz bir tatil vaat etmektedir. İstanbul Havalimanı’na 25 km, İstanbul şehir merkezine 36 km,  Esenler Otogarı'na 39 km mesafede yer alan tesisin, rahat bir konaklama deneyimi yaşamanız adına özenle dekore edilmiş 45 odası bulunmaktadır. Oda kahvaltı konseptine sahip tesiste, gün boyu seçkin lezzetler tadabilmeniz için 1 adet a la carte restoran hizmet vermektedir. İstanbul’da denizin keyfine varmak isteyen misafirler için konum avantajı sağlayan Kilya Hotel’de özel plaj bulunmaktadır. Plaj seçeneğine ek olarak tesis bünyesinde 1 adet açık havuz ve çocuk havuzu hizmet vermektedir. Gün boyu keyifli serinleme olanaklarının yanı sıra tatili sırasında dinlenmek isteyen konuklar içinse Türk hamamı, spor salonu, jakuzi, sauna ve buhar odasından oluşan SPA merkezi yer almaktadır. İş amaçlı Kilyos ziyaretlerinizde de eşsiz deniz manzarasına karşı organizasyonlar planlamanıza olanak sunan tesisin, 1 adet tam donanımlı toplantı salonu bulunmaktadır. Kilyos’ta kusursuz bir tatil için Kilya Hotel’i tercih edebilir, dilerseniz https://www.kilyahotel.com/'dan tatilinizi planlayabilirsiniz.

KİLYOS’UN DENİZE SIFIR OTELİ ERZURUMLU OTEL

Şehir merkezinden kısa bir yolculukla, tüm karmaşayı geride bırakacağınız bir konaklama olanağı sunan Erzurumlu Otel, tüm konuklarına tekrar deneyimlemek isteyecekleri anlar vadetmektedir. Esenler Otogarı’na 47 kilometre, İstanbul Havalimanı’na 28 kilometre ve Sabiha Gökçen Havalimanı’na ise 61 kilometre uzaklıkta yer alan tesisin 33 odası bulunmaktadır. Oda kahvaltı konseptinde konuklarını ağırlayan tesiste, sabah kahvaltıları tesisin bahçesinden toplanan organik ürünlerle hazırlanırken, öğlen ve akşam yemekleri için 1 adet a la carte restoran hizmet vermektedir. Denize sıfır konumu ile dikkat çeken tesiste, sahil alanı yalnızca otelde düzenlenen tekne turları için kullanılmaktadır. Kilyos’ta deniz keyfi yaşamak isteyen konuklar ise 1 km mesafede yer alan Burç Beach’ten yararlanmaktadır. Otel bünyesinde ise denize bakan 1 adet açık yüzme havuzu hizmet vermektedir. Spa & Wellness bölümüne sahip olan tesiste konuklar için jakuzi, sauna ve Türk hamamı gibi hizmetler sunulmaktadır. Doğası ve denizi ile büyüleyen Kilyos’ta unutulmaz bir tatil deneyimi için http://www.erzurumluotel.com/'dan detaylı bilgi alabilirsiniz.

SARIYER POSTA GAZETESİ