PAKET SERVİSİ: 0212 203 00 03 - 0212 203 00 04

Bünyesinde dünyaca ünlü 6 tane franchising fast food işletmesi bulunan İntursa, Arıköy'de ilk restaurant zincirini İntursa Arıtepe Restaurant çatısı altında hizmete açtı.

Birbirinden doyumsuz tatların yer aldığı geniş bir menüye sahip olan İntursa Arıtepe Restaurant, dünya mutfağı, fast food, Akdeniz, Güneydoğu Anadolu ve İç Anadolu bölgelerine ait lezzetler ile konukların damak tadına hitap ediyor.

ÖZEL GÜNLERE EV SAHİPLİĞİ YAPIYOR

400 kişilik konuk kapasitesine sahip olan İntursa Arıtepe Restaurant, açık ve kapalı alanı ile hizmet veriyor. Aileniz ve arkadaşlarınız ile güzel bir sabah kahvaltısı (açık büfe), öğle ve akşam yemeği fırsatı sunan nezih işletme, aynı zamanda yemekli-yemeksiz özel günlere de ev sahipliği yapıyor. Nişandan iş toplantılarına, baby shower'dan düğüne kadar birçok alanda konuklarını ağırlıyor.

MÜKEMMEL LEZZETLER İNTURSA İLE SOFRANIZDA

İntursa Arıtepe Restaurant, güler yüzlü hizmet, deneyimli personeli ve müşteri memnuniyetini ön planda tutan hizmet anlayışıyla konuklarını ağırlıyor. Aynı zamanda 'Mükemmel lezzetler dakikalar içinde sofranızda' mottosuyla faaliyetlerini sürdüren İntursa Arıtepe Restaurant, ev ve iş yerlerine paket servisi hizmeti de veriyor.

"ADIMIZDAN SÖZ ETTİRMEK İSTİYORUZ"

Sarıyer Posta Gazetesi'ne konuşan İntursa Arıtepe Restaurant'ın sahibi Ayşegül Ünal, "İntursa Arıtepe Restaurant olarak öncelikle gıda sektöründe güven sağlamak, ardından da kalitelimiz ile adımızdan söz ettirmek istiyoruz. Bilindiği üzere içerisinde bulunduğumuz Covid-19 pandemisinde hijyenin önemi bir kez daha anlaşıldı. İnsanlar evde veya iş yerinde 'nerede yemek yesem?' diye düşünüyor. Çünkü temizliğinden ve lezzetinden emin olduğu yeri tercih etmek istiyor. Biz de tüm bunları göz önünde bulundurarak, gerekli kurallara harfiyen uyarak en iyi şekilde hizmet veriyoruz. İşletmemize gelmek isteyen konuklarımız veya sipariş verecek olanlar gönül rahatlığıyla bizi tercih edebilir" dedi.

"TÜM ÜRÜNLERİMİZ LEZZETLİ VE KALİTELİ"

Zengin bir menüye sahip olduklarını söyleyen Ünal, "Her türlü damak tadına hitap edecek bir menümüz var. İç Anadolu'dan dünya mutfağına, Akdeniz mutfağından fast food'a kadar birçok lezzet İntursa Arıtepe Restaurant'ta mevcut. Gelecek misafirlerimize gönül rahatlığıyla tüm ürünlerimizi öneriyorum. Bu menüyü hazırlayan baş aşçımız da alanında çok tecrübeli ve donanımlı. Gerekli eğitimlerden geçmiş ve farklı bölgelerin mutfaklarına çok hakim. Lahmacundan kebaba, tatlılardan deniz ürünlerine kadar hepsi birbirinden lezzetli ve kaliteli. Bir restaurantta lezzet kadar hizmet kalitesi de önemli. Tüm personelimizi profesyonel isimlerden seçerken, güler yüzlü hizmet anlayışımızdan taviz vermiyoruz" diye konuştu.

Uskumruköy Mah. Arıköy Sitesi Ilgın Sok. No: 22 (Sosyal Tesisler) Sarıyer

SARIYER POSTA GAZETESİ