Sarıyer Posta Gazetesi İmtiyaz Sahibi Levent Pehlivanoğlu, Beyler İnşaat ve Fuar Yapı Gayrimenkul Uzmanı Harun Sevinç ile kahvaltıda bir araya geldi. Oba Restaurant’ta gerçekleşen; inşaat sektörüne ve Sarıyer’e dair görüş alışverişinin yapıldığı buluşmada, iki kurum arasındaki işbirliğinin devam edeceği vurgulandı.

Sevinç: Sarıyer’den çok büyük ilgi gördük

Sarıyer Posta Gazetesi ile çalışmaktan dolayı memnun olduklarını belirten Gayrimenkul Uzmanı Harun Sevinç, “Gazetede yer alan ‘İstanbul’da ev sahibi olmak çok kolay’ haberi dolayısıyla Sarıyer’den çok büyük ilgi gördük. Bir Sarıyerli olarak bugüne kadar 500’den fazla Sarıyerli ailenin ev sahibi olmasına vesile oldum. Sarıyer Posta ile yaptığımız işbirliğiyle bu sayıyı çok daha yukarılara taşıyacağız daha fazla Sarıyerlinin ev sahibi olmasını sağlayacağız” ifadelerini kullandı.

Pehlivanoğlu: Sarıyerlilere her alanda hizmet veriyoruz

Alanında Türkiye’nin çok önemli bir firmasıyla çalışmaktan dolayı mutlu olduklarını dile getiren Sarıyer Posta Gazetesi İmtiyaz Sahibi Levent Pehlivanoğlu ise, “Harun Bey’e çok teşekkür ediyorum. Onların aldığı geri dönüşler, gazetemizin Sarıyerlilere her alanda hizmet verdiğini gösteriyor. Sarıyer Posta olarak iş adamlarımızın ve halkımızın desteğiyle bu çizgimizi sürdüreceğiz” diye konuştu.

Haber: Ahmet CİRİK