Kişisel bakımına ve saç tasarımına önem veren bay – bayanları arzuladığı saç modeline kavuşturan H.Y. Saç Tasarım, doğal ürünler kullanarak, misafirlerinin sağlığına da büyük önem veriyor.

20 yıldır saç tasarımı trendlerinin nabzını tutan H.Y. Saç Tasarım, birbirinden farklı modelleri, kesimleri, kendisine has bakımı ve yanmış, yıpranmış saçlara uyguladığı yöntemlerle bay ve bayanların vazgeçilmezi oldu.

“Samimiyetimizi ve sevgimizi hissetmelerini istiyoruz”

“Kişisel bakımına özen gösteren hanımlara ve erkeklere daha iyi hizmet vermek ve müşteri portföyümüzü genişletmek istiyoruz” diyen Kuaför Emre Kaya, “Bizleri tercih eden kişilerin mutlu ve memnun ayrılmaları en büyük arzumuz. Misafirlerimizin memnuniyetini ön planda tutan bir saç tasarım merkeziyiz. Misafir diyorum çünkü burada arkadaş ortamındaki sıcaklığı ve sevgiyi hissetmelerini istiyoruz” ifadelerini kullandı.

“Tamamen doğal ürünler kullanıyoruz”

Saç tasarımı ve bakımı esnasında doğal ürünler kullandıklarını ifade eden Kaya, “Kullandığımız ürünlerin doğal olmasına ayrı bir özen gösteriyoruz. Çünkü burada yalnızca kişisel bakım değil, hijyen ve cilde zarar vermeyecek malzemelerin kullanılması önemli. Çünkü ürünler cilt ile temas ettiği için insan sağlığını olumsuz etkilememesi gerekiyor. Biz buna çok önem veriyoruz. Aynı şey saç için de geçerli. Biz saçın ‘ben buradayım’ diye bağırmasından ziyade sağlıklı ve doğal olmasından yanayız. Konuklarımıza da bu öneride bulunuyoruz. Yalnızca bizim tasarladığımız saç modelini uygulamıyoruz. Bizlerden talep edilen saç modeline yenilikler katıyoruz. Kendi isteği ve talebi doğrultusunda ortak bir karar verip saçı tasarlıyoruz. Bu sayede bay veya bayan da işin içerisine dahil olmuş oluyor ve ortaya çıkan saç şeklini daha kolay benimsiyor” diye konuştu.

Kaya’dan kuaförlük sırrı

Kuaförlüğün sırrını veren Kaya, “İyi bir kuaför çok iyi dinleyici olmalı. Saç tasarımında ortaya çıkan problemlerin birçoğu iletişimsizlikten kaynaklanıyor. Akabinde yanlış bakım ve saç tasarımı yapılabiliyor. Biz konuğumuzun aklındaki saç modelini iyi bir şekilde anlayıp eksiksiz uyguluyoruz. Bunu yaparken de o modelin kişiye uygun olup olmayacağı konusunda da tavsiyelerde bulunuyoruz. Çünkü her model herkese uygun olmayabiliyor” dedi.

“Önceliğimiz maddi konular değil”

Önceliklerinin insan kazanmak olduğunu vurgulayan Kaya, “Bizim mesleğimize sadece ticari olarak bakılmamalı. Bizleri tercih eden bir kişiyi hizmetinizle ve samimiyetinizle kazandığınız takdirde doğal olarak ticari bir kazanım da elde ediyorsunuz. Bu yüzden önceliğimiz maddi konular değil” şeklinde konuştu.

“Mesleğimiz istediğimiz seviyede değil”

Kaya konuşmasına şöyle devam etti: “Kuaförlük mesleği istenilen seviyede değil. Şuan gündemde olan birçok meslektaşım sırf yapılan reklamlardan dolayı ön planda. Ayrıca olması gereken ücretin çok yukarısında bir fiyat politikası izliyorlar. Herkes emek veriyor, sanatını konuşturuyor. Bu meslekte eğitim çok önemli. Eski yıllara göre meslekte artık çırak yetişmiyor. Herkes çok iyi bildiğini zannediyor.”

HY Saç Tasarım’dan özel bakım

Tecrübesiz kuaförlerin saçlara zarar verdiğini söyleyen Kaya, şunları söyledi: “İşinin ehli olmayan kuaförlerin yaptıkları saçlar bir süre sonra zarar görüyor. Karşılaştığımız saç modellerinde yaşadığımız en büyük problem budur. Bu tarz durumlarda sadece HY Saç Tasarım olarak bizde bulunan TNT adında doğal bir bakım ile saçlarda gözle görülebilecek şekilde düzelmeler oluyor.”

İşte saç tasarım trendleri

Saç tasarım trendleri ile ilgili bilgiler veren Kaya, şöyle konuştu: “Yaklaşık 2 senedir saç tasarımında soğuk tonlar büyük ilgi görüyor. Yaz aylarında ise kahve rengi ve açık bakır tonlarının ön plana çıkmasını bekliyoruz. Doğallık bakımından ise kabile örgüleri moda olmuş durumda. Ayrıca mikro kaynak da azımsanmayacak şekilde ilgi görüyor. Bunun yanında yaklaşık 25 güne kadar silinmeyen ojelerimiz var. Saç tasarımında ve modasında kısacası doğal olan her şey trend olmaya devam ediyor.”

Zekeriyaköy Mah. Yediveren Sok. Zengin Apartmanı No: 42 Dükkan 2 (File Marketin aşağısı)

Tel: 0212 342 15 96

GSM: 0545 334 34 04

İnstagram: emka_hairartist