Takı çeşitlerinden parfümlere, özel tasarımlı çantalardan el emeği göz nurundan oluşan aksesuarlara ve tasarım giyim koleksiyonlarından oluşan geniş ürün portföyüne sahip olan Graffin Studio, şıklık ve zarafetine önem veren hanımlar için modanın nabzını Sarıyer’de tutuyor.

Maden Mahallesi’nde faaliyet gösteren, kendi tasarımlarını yapıp satan ev hanımlarını iş hayatına dahil eden Graffin Studio, takı, aksesuar ve özel tasarımları ile her bütçeye uygun fiyat politikasıyla bayanların vazgeçilmezi oldu.

“Graffin Studio’yu misyon ve hikayeleri olan tasarımların üzerine kurduk”

“Graffin Studio’yu misyon ve hikayeleri olan tasarımlar üzerine kurduk” diyen İşletme Sahibi Fulya Eriş, “Özel ve seçkin tasarımlı hediyelik ürünlerin olmasını hedefledik. Hanımlar tarafından el emeği göz nuru ile yapılan takıların değerlendirilmesini ve bu ürünleri halkımıza ulaştırmayı amaçladık. Ayrıca Graffin Studio olarak her ay elde edilen gelirin bir kısmını kimsesiz çocuklara, sokak hayvanlarına ve sosyal sorumluluk projelerine ayırıyoruz” dedi.

“Hakiki yenilik daima kaynaklara dönüş ile başlar”

Birçok Ürününün geri dönüşüme uygun olduğunu ifade eden Eriş, “Graffin Studio’da tek ürünlerin yanı sıra serisi olan tasarımlarımız da mevcut. Biz “Hakiki yenilik daima kaynaklara dönüş ile başlar” mottosuyla hareket ediyoruz. Geri dönüşüme etkisi olan hediyelikler de ürün portföyümüzde yer alıyor. Örnek vermek gerekirse satışa sunduğumuz ajandaya yazıp çizdikten sonra onları kare kod sayesinde akıllı telefonlara aktarıyorsunuz daha sonra defter dolunca mikro dalgaya koyuyorsunuz ve yazıları silmiş oluyorsunuz. Bu sayede hem üründen tasarruf ediyorsunuz hem de çevre kirliliğinin önüne geçmiş oluyorsunuz. Bu da geri dönüşüme bir katkı sağlıyor” diye konuştu.

“El sanatlarını dünyaya tanıtacağız”

Ev hanımlarının el emeği göz nuru ürünlerini tanıtma misyonunu edindiklerini belirten Eriş, “Türkiye’de kadınlar tarafından yapılan el sanatlarını ülkemizde ve dünyada duyurmak istiyoruz. Evlerde yapılan el emeği ürünleri bir araya getirip hem sergilemeyi hem de tanıtmayı hedefliyoruz. Bu sayede emekçi hanımların yaptıkları ürünler boşa gitmemiş olur ve kendileri de bir gelir elde edebilirler. Aksi takdirde yapılanlar sadece o yörede kalıyor. Biz aracı olup onların da sesi olmak istedik. Bu tarz yeteneği olan ve bu işi yapmak isteyen tüm kadınlara kapımız açık. Kendileriyle bir yol haritası çizeriz ve çalışmalarımızı sürdürürüz” ifadelerini kullandı.

Her bütçeye uygun ürünler mevcut

Fiyat politikaları hakkında konuşan Eriş, “İsteyenler firmamızın sitesine girerek online alışveriş yapabilirler. Oradan kredi kartı kapıda ödeme havale ya da EFT seçenekleri ile kolaylıkla işlemlerini gerçekleştirebilirler. Ürün çeşidimiz çok fazla olduğu için fiyatlarımız da son derece uygun Her bütçeye ve zevke göre ürünlerimiz bulunuyor” şeklinde konuştu.

Maden Mah. Kilyos Cad. Adile Sk. No: 149 D:4

İletişim: 0532 738 19 77

İnstagram: graffinstudio