Yaklaşık 3 yıldır Sarıyer’de faaliyetlerini sürdüren Cengizler Kırtasiye, 2019-2020 eğitim-öğretim sezonunda da kaliteli ve uygun fiyatlı ürünleri ile hizmet veriyor.

Okulların açılmasına sayılı günler kala öğrenciler ve veliler eksik kırtasiye malzemelerini temin etmenin telaşı içerisindeyken, Cengizler Kırtasiye kalemden defter çeşitlerine, sırt çantasından test kitaplarına kadar geniş ürün yelpazesi ile çözüm ortağı olmaya devam ediyor.

“BU İŞİN MUTFAĞINDAN YETİŞTİK”

Sarıyer Posta’nın İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivanoğlu’na konuşan Cengizler Kırtasiye’nin Sahibi Kadem Cengiz, “Öncelikle yeni eğitim-öğretim yılı tüm eğitim camiasına ve meslektaşlarımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Yaklaşık 25 yıldır bu sektörün içerisindeyim ancak 3 yıldır kendi işyerimiz ile hizmet veriyoruz. Kardeşlerim ile birlikte bu işi yürütüyoruz. Kısacası aile şirketi diyebilirim. Kadromuz gerçekten çok tecrübeli. Biz hepimiz bu işin mutfağından yetiştik” dedi.

“ÇOK BÜYÜK HAYALLERİMİZ VAR”

İlerleyen dönemlerdeki hedeflerini anlatan Cengiz, “Gerek işimizi büyütmek gerekse daha fazla insana cevap verebilmek gibi çok büyük hayallerimiz var. Çünkü bizim sektörde kırtasiye malzemeleri, oyuncak, kitap, sanat malzemeleri ayrı ayrı bölümleri oluşturuyor. Çok geniş bir ürün yelpazesini içerisinde barındırıyor. Nasip olursa bu işi ileri ki süreçte daha da büyütmek istiyoruz” diye konuştu.

“ÜRÜNLERİMİZİN HEPSİ LİSANSLI”

Cengiz, “Okulların açılmasına sayılı günler kala en çok tercih edilen ürünlerimizden biri çantalarımız. Özellikle lisanslı çantaları müşterilerimizin beğenisine sunuyoruz.  Maalesef büyük marketler merdiven altı diye tabir edilen ürünler yaptırıp, daha ucuz fiyata satıyorlar. Bu da doğal olarak kırtasiye hizmeti veren biz esnaflara zarar veriyor. Ayrıca o ürünler kanserojen maddeler barındırıyor. Bu yüzden insan sağlığını da olumsuz yönde etkiliyor” ifadelerini kullandı.

“FİYATLAR PİYASAYA GÖRE UYGUN”

Fiyat politikaları ile ilgili bilgiler veren Cengiz, “Geçen sene ki fiyatlar ile bu yıl ki fiyatlar arasında çok büyük farklar yok. Hemen hemen aynı diyebilirim. Çünkü müşteriyi de mağdur etmek istemiyoruz. Açıkçası piyasaya göre fiyatlarımız daha uygun diyebilirim. Genel olarak yüzde 15-20 oranında bir zam geldiğini söyleyebilirim” şeklinde konuştu.

Şehit Mithat Yılmaz Cad. Afiyet Sk. No:36 Sarıyer

GSM: 0535 207 34 53

İletişim: 0212 218 67 20

SARIYER POSTA