Yaygın kullanım alanı bulunan Kompozit ahşabın özelliklerini anlatan Sarıyer’in tek yetkili bayisi Güney Kompozit’in sahibi Mehmet Meriç Kekeç, Sarıyer Posta’ya Kompozit ahşabın sade ahşaba göre avantajlarını anlattı


Birçok alanda kullanıma elverişli ve oldukça da uzun yıllar dayanıklılığıyla da öne çıkan kompozit ahşap son zamanlarda en fazla tercih edilen inşaat dekorasyon malzemeleri arasında yer alıyor. Kompozit ahşabın avantajlarını anlatan Güney Kompozit İnşaat Dekorasyon İzolasyon ve Yapı Kimyasalları firması sahibi Mehmet Meriç Kekeç, “Kompozit ahşap ile ahşabın dezavantajlarını yaşamazsınız. Bu yüzden tercih ediliyor.”dedi.

KOMPOZİT AHŞAP NEDİR?

Kompozit ahşabın özelliklerini ve kullanım alanlarını anlatan Kekeç, “Kompozit ahşap, yüzde 50 ahşap yüzde 50 polymer karışımından oluşmaktadır. Dayanıklılığı nedeniyle iç ve dış mekan tasarımlarında rahatlıkla kullanılabilen Kompozit Ahşap, ahşabın doğallığı ve estetiğini sunmaktadır. Bakım gerektirmeden uzun yıllar kullanılabilir olması sonucu sağladığı kolaylık sebebiyle tercih edilmektedir.”ifadelerini kullandı.

KULLANIM ALANLARI

Havuz kenarlarında, bahçe yollarında, yürüyüş yollarında, kış bahçelerinde, pergolarda, kamelya ve taraçlarda, marinalarda, iskelelerde, plajlarda ve iç mekan alanları banyo, duş zeminleri, sauna iç döşemeleri, otel, restoran, cafelerde kompozit ahşabın kullanıldığını anlatan Kekeç, “Kompozit ahşap ahşaba göre; çürümez, aşınmaz, kıymıklanmaz, yanmaya dayanıklıdır, tahta kurusu barındırmaz, kolay kırılmaz, bakım gerektirmez, oksitlenmez, antibakteriyeldir, geri dönüşümlüdür, dış kullanımda 20 yıl ömrü vardır.”açıklamalarında bulundu.

DOĞAL GÖRÜNTÜ SUNAR

Kompozit ahşabın tüm bu avantajları yanı sıra ahşap doğallığını da sergilediğini anlatan Kekeç, “Pensawood zengin profilleri sayesinde bir projede ihtiyaç duyulan tüm ekipmanları (döşeme profilleri kenar kaplamaları) ürün yelpazesinde bulundurur. Pensawood kompozit ürünleri ile ahşap sıcaklığında ve zerafetinde yapıları oluşturabilirsiniz. Doğanın ve yeşilin olduğu her yerde doğal görüntüsü ile çok uyumludur. Uzun ömürlü malzemesi ile kapalı ve açık mekanlar yaratmak mümkündür.”ifadelerini kullandı.



PENSAWOOD TEK YETKİLİ BÖLGE BAYİİ

1979 yılından beri baba Hüseyin Kekeç’in kurduğu Güney Mobilya İnşaat Dekorasyon ile meslekte önemli bir tecrübesi olan Güney Kompozit’in, Pensawood’un Sarıyer, Beşiktaş ve Şişli’de tek yetkili bayii olduğunu hatırlatan Kekeç, “Şu anda ahşap kompozit satış ve uygulama yanında mutfak ve banyo mobilyaları ve anahtar teslimi işlerde yapmaktayız.”dedi.

 

İletişim:

Cumhuriyet Mahallesi Arabayolu Cad. No:37-A Sarıyer

Tlf: 0212 262 01 39

İ[email protected]