Sarıyer Mado ve Hanzade Organizasyon’un başarılı işletmecisi Hürrem Balık Gemci, Mado’nun kalite ve güvencesiyle sundukları davet ve organizasyon hizmetlerini gazetemize anlattı.

Kadın girişimci Hürrem Balık Gemci, Mado markasının franchise işletmesi ve Hanzade Organizasyon ile yaklaşık 7 yıldır Sarıyer halkına hizmet veriyor. Başarılı işletmeci, en özel günlerini kutlamayı düşünenlere hayallerinin gerçeğe dönüştüğü rüya gibi bir davet sunuyor.

Eğitimli, başarılı bir kadın girişimci

Piyasadaki pek çok işletmecinin aksine, işin eğitimini almış bir kadın girişimci olan Hürrem Balık Gemci, Hanzade Organizasyon ile taçlanan hikayesini anlattı. Gemci, “2004 yılında İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi’nden mezun oldum. 2005 yılında İngiltere’de işletme üzerine eğitim aldım. Sonrasında İstanbul’a döndüğümde sektör içerisinde ufak çaplı denemelerim oldu. Mado’nun franchise işletmesini alarak 2011 yılının Ağustos ayında Sarıyer’de hizmet vermeye başladık. Bir sahil işletmesi olarak Mado’nun yanında kendi bünyemizde açtığımız Hanzade Organizasyon ile de 5 yıldır faaliyet gösteriyoruz. Hanzade Organizasyon’un adı, kızımdan geliyor. Buradaki tüm hizmetlerimizi Mado’nun kalite ve güvencesiyle veriyoruz. Biz Mado’nun imzası ve kalitemizden ödün vermeme ilkemizle, yiyecek içecek anlamında dışarıdan herhangi bir hizmet alınmasına müsaade etmiyoruz. Zaten Mado markasının bilinilirliği dolayısıyla müşterilerimizden de böyle bir talep gelmiyor” dedi.

Ramazan ayına özel iftar programları

Salon Hanzade ile ilgili bilgiler veren Hürrem Balık Gemci, “Salonumuz 110 kişi kapasiteli oturma düzenine sahip. Bunun dışında kokteyl düzeninde 200 kişiye kadar hizmet verebiliyoruz. Müşterilerimiz salonumuzda öncelikli olarak kına ve nişan organizasyonlarını talep ediyorlar. Ayrıca düğün yemeği, sünnet, iş yemekleri, baby shower, doğum günü ve iftar yemeği organizasyonları da düzenliyoruz. Ramazan ayı dolayısıyla kaliteli ve cazip iftar paketlerimiz var” diye konuştu.

“Tüm detayları planlıyoruz”

Düğün heyecanı yaşayan çiftlerin yoğun bir dönemden geçtiğinin altını çizen Hürrem Hanım, “Buradan hareketle Hanzade olarak verdiğimiz hizmetin tüm detaylarını bizler planlıyoruz. Örneğin bir kına gecesi davetindeki tüm organizasyonu biz üstleniyoruz. Düğün sahipleri de tüm hizmeti bir yerden almak istiyorlar. Çünkü düğün nedeniyle çok yoğun bir dönemden geçiyorlar. Akabinde bir düğün organizasyonları olacağı için kınada çok fazla bir şey düşünmek ve planlamak istemiyorlar. Üzerine çok fazla kafa yormadıkları eğlenceli bir kına geçirmek istiyorlar. Biz de buna göre kına paketleri sunuyoruz. Ancak yine de organizasyon hizmetini dışarıdan almak isteyenleri de engellemiyoruz. Bu talebe açığız. Az evvel ifade ettiğim Mado kalite ve güvencesi dolayısıyla yiyecek ve içecek hizmetini dışarıdan kabul etmiyoruz” dedi.

“Kına organizasyonlarında kampanya dönemindeyiz”

Salon Hanzade’de gerçekleşen organizasyonların, çiftleri ve misafirleri çok mutlu ettiğini belirten Gemci, kına organizasyonları için kampanya döneminde olduklarını söyledi. “Bizim pakete dahil ettiğimiz fiyatlar ve sunduğumuz hizmet, müşterilerimize çok cazip geliyor” diyen Hürrem Balık Gemci şöyle devam etti: “Örneğin kına paketlerinde kına tahtını hediye olarak veriyoruz. Biz organizasyonlarımızın hepsinde masa, sandalye, salon süslemelerini paketimize dahil olarak sunuyoruz. Farklı renk seçeneklerimiz var. Çiftlerimiz bunları değerlendirebiliyorlar. Müzik ve orkestra hizmeti de mekanımıza ait.”

Unutulmaz bir davet için büyük avantajlar

Salon ve Mado bölümünün bir arada olmasının misafirler açısından avantaj olduğuna vurgu yapan Gemci, “Mado haricinde giriş çıkışımız mevcut olduğu için misafirlerimizi farklı bir kapıdan salona alabiliyoruz. Organizasyon sırasında davetliler soluklanmak ve Boğaz havası almak istediklerinde Mado bölümünü kullanabiliyorlar. Özellikle kadınlar arasında yapılan kına gecelerinde damat, kendi arkadaş ve misafirlerini Mado bölümünde ağırlayabiliyor. Bu da gecenin bütünlüğü açısından çiftlerimize bir kolaylık sağlıyor” dedi.

“Mado Çocuk Kulübü açıldı”

Çocukların daha eğlenceli zaman geçirmeleri için özel bir bölüm oluşturduklarının altını çizen Gemci, “Bizim salonumuzun içindeki bağımsız bir bölümde Mado Çocuk Kulübü açıldı. Burada bir top havuzumuz var. Çocuklar için etkinlik alanları mevcut. Orada kurduğumuz kamera sistemleriyle anne babalar, davet sırasında çocuklarını ekranlardan takip edebiliyorlar” şeklinde konuştu.

“İşime sadece yönetici olarak bakmıyorum”

İyi bir şekilde eğitimini aldığını ve işini çok sevdiğini dile getiren Hürrem Balık Gemci, “Hem Sarıyer Mado hem de Hanzade Organizasyon’daki hizmetin tüm detaylarıyla birebir ilgileniyorum. Tüm eğitim süreçlerine katılıyorum. Yeri geldiğinde bir tezgahtar, aşçı ve barista olabilirim. İşime sadece bir girişimci ve yönetici olarak bakmıyorum. Bu da galiba işime çok bağlı olmamdan ileri geliyor” diyerek sözlerine son verdi.

Merkez Mah. Mesarburnu Cad. No:2 Sarıyer

0212 218 02 18 - 0546 218 02 12

Instagram: hanzadedeyiz

Facebook: hanzadedeyiz

www.sariyermado.com