Hasta yatağı kiralama konusu aslında hasta yakınını ve hastanın konforunu doğrudan etkilemektedir. Tahmin edildiği üzere hastalar uzun süre yatırır vaziyette kalmalılardır. Böyle bir durum karşısında hastanın konforu oldukça önemlidir. Tam da bu ihtiyaçtan dolayıdır ki hasta yatakları üretimi gerçekleşmiştir.

Artık özel olarak tasarlanmış olan bu ürünler mutlaka hasta tarafından kullanılmalıdır. Çok fazlasıyla çeşitliliği olan hasta yatakları hastanın yaşamış olduğu sıkıntı ihtiyaçları ve durumu doğrultusunda seçilmelidir. Sitemizde pek farklı çeşit ve kalitede hasta yatağı bulunmaktadır. Kiralama ihtiyacı duyduğunuz anda şifa yatak sitesi olarak bu alanda gerekli tüm bilgileri sizlerle paylaşmakta ve en doğru yatağı en uygun fiyatlara sunmaktayız.

Hasta Yatağı Özellikleri

Hasta yatağı özellikle fonksiyonlarına göre çok fazla çeşitli sayıda üretimi mevcuttur. Bununla beraber olarak da kalite de oldukça önemli bir özelliktir. Bunlarla beraber 2 motorlu 3 motorlu ve 4 motorlu olmasıda hasta yatağı çeşitliliğine gösterge olarak karşımıza çıkmaktadır. Hasta yataklarında olmazsa olmaz bir diğer özelliği de kaliteli olmasının yanında aynı zamanda konforlu da olması gerekmektedir. Son yıllarda hasta yataklarında en çok aranan özellik ise hasta yatağa modellerinin de teknolojiye ayak uydurmasıdır. Eskiden çoğu manuel olarak sunulan birçok hizmet artık elektronik olarak sağlanmaktadır. Bu nedenle hastayı daha tercihinde büyük seçenekler dikkatli bir şekilde irdelenerek karar verilmelidir. Çok farklı özelliklere sahip olabilen ve avantajları olan kumandalı ürünler oldukça revaçta ve sıklıkla tercih edilen ürünler olmaktadır.

Hasta YatağıKiralama Fiyatları

Havalı yatak fiyatları konusu pek çok kişiyi merak ettiriyor olsa da bu yatakları satış fiyatı kadar kiralama fiyatı da farklı nitelik ve özelliklere göre değişiklik gösterebilmektedir. Şifa yatak sitesinde havalı yatak modellerinden ihtiyacınıza ve bütçenize uygun seçimler yapabilirsiniz. Gelişmiş teknoloji sayesinde üretilen havalı yatak modelleri hastanın yatış pozisyonundayken de yataklı temas eden vücut kısmının nefes alabilmesi sağlanmaktadır. Yani hasta yatar pozisyonda olduğu süre boyunca da tüm vücudu olduğu gibi nefes alabilir. Havalı yatak kiralama fiyatları kullanım süresi ve daha pek çok faktörden dolayı farklılık gösterebilmektedir.