Sofraların vazgeçilmezi olan kahvaltı hiç bu kadar lezzetli olmamıştı. Maden Mahallesi’nde hizmete giren Gündoğdu, tamamen doğal süt ve süt ürünlerinden zeytine kadar sofranıza lezzet katıyor.

‘Lezzet arayanlara’ sloganıyla hizmet anlayışını sürdüren ve gıda sektöründeki 42 yıllık tecrübesi ile kahvaltı sofralarını şenlendiren Gündoğdu, Maden Mahallesi’nde açılan 7. şubesi ile Sarıyerlilere hizmet veriyor.

Politikasını, etkinlik, verimlilik ve sürekli gelişim üzerine kuran Gündoğdu, kalitesinden taviz vermeden müşteri memnuniyetini ön planda tutmaya devam ediyor.

“Ülke geneline yaymayı amaçlıyoruz”

Büyük ses getiren ‘Alo Peynir’ hizmeti ile ilgili konuşan firma sahibi Hasan Kopuz, “Gündoğdu 1973 yılından bu yana hizmet veren bir firma. Aslında bir aile şirketidir. 7. şubemizi Sarıyer’de açtık. İlerleyen dönemlerde bu sayıyı 50’ye çıkarmayı hedefliyoruz. Misyonumuz daha taze, kaliteli ve doğal ürünleri vatandaşlara sunmak. Bunu da en kısa sürede gerçekleştirmek için hayata geçirdiğimiz ‘Alo Peynir’ uygulamamız büyük ilgi görüyor. Şu an bu bölgeye hizmet veriyoruz. Ancak ilerleyen süreçte bunu e ticaret üzerinden ülke geneline yaymayı amaçlıyoruz” dedi.

Özel peynire ‘Özel Tasarım Ödülü’

“Gündoğdu’nun çıkış noktası süt ve süt ürünleri” diyen Kopuz, “Ancak daha sonra kurulan fabrika ile zeytin de uzmanlık alanımıza girdi. İnanın buradaki tüm ürünler evladım gibi. Ürünlerimiz son derece kaliteli ve lezzetli. Bohça peynirimiz ile 2016 yılında İngiltere’de Özel Tasarım Ödülü aldık. İpi, bohçası ve içerisindeki ürüne kadar her şey el yapımı ve doğaldır” ifadelerini kullandı.

Kopuz’dan kaliteli peynir tüyosu

Kaliteli peynir ile ilgili de tüyolar veren Kopuz, şunları söyledi: “Diyet yapanlar için önerilen yağsız peynirlerin tüketilmemesi gerektiğini düşünüyorum. Çünkü bir ürün yağsız ise onun içerisinde katkı maddesi vardır. Kısacası iyi peynir yağsız olmaz.”

Maden Mah. Kilyos Cad. A Blok No: 166 Sarıyer

Alo Peynir: 0530 708 50 50