Gül’ce Moda Evi, gelinlik, kına, nişan kıyafetlerinde özgün tasarımları ile Sarıyer’de öncü olmaya başladı. Gül’ce Moda Evi’nin kadın işletmecisi ve tasarımcı Dilek Souk, özellikle anaokulu öğrencileri için piyes ve oyunlarında giydikleri tasarımlarda da çok iddialı!
Gül’ce Moda Evi, 10 yıllık tecrübesiyle çalışmalarına büyük bir titizlikle devam ediyor. Her gün çağın teknolojik gelişmelerini takip ederek, kendini yenileyen ve özgün tasarımlarıyla göz kamaştıran usta tasarımcı Dilek Souk, ‘Kişiye özel dikim’leriyle Sarıyer’de dikkat çekti. Gelinlik, kına, nişan kıyafetlerinin yanı sıra anaokulu öğrencileri için piyes ve oyunlarda giydikleri birbirinden ilginç tasarımları hazırlayan Dilek Souk, bu kadar hüneri bir de kısa sürede gerçekleştirmesiyle dikkat çekiyor. Souk, kişiye özel bir gelinliği 15 günde teslim ettiğini belirtirken, günlük elbiseleri iki günde özel tasarım kostümleri üç dört günde hazırladığını belirtti. 

KİŞİYE ÖZEL DİKİM

En özel zamanlarınızı unutamayacağınız şekilde yaşamanıza, özel günlerde giyeceğiniz her şeye hayallerinizi nakşeden Gül’ce Moda Evi,  tasarımları sizlerin kişisel görüşleri doğrultusunda şekillendiriyor. Giydiklerinizle kendinizi mutlu ve özel hissetmeniz için inanılmaz tasarımlar yapan Gül’ce Moda Evi’nin işletmecisi Dilek Souk, tasarımdaki başarısı ve yüksek kaliteli ürünler kullanarak fark yaratıyor. Dilek Souk, hayallerinizi süsleyen elbiseleri gerçeğe dönüştürüyor ve gelinliğe uygun duvak ve saç aksesuarları beğeninize sunuyor. Soğuk, “Gelinlik için gelen kızlarımızın çiçeğini veriyoruz, ayakkabılarının süslerini de yapıyoruz. Ayrıca, gelinlik dikimlerinde ölçü ve prova için eve kadar gidiyorum.”diyor. Sadece gelinlik mi, Gül’ce Moda Evi’nde çocuklar içinde ilginç tasarımlar var.

ANAOKULU ÖĞRENCİLERİNE ÖZEL KIYAFETLER

Tasarımda sınır tanımayan Gül’ce de ilginç tasarımlar bitmiyor. Elbise, abiye, dantelli gece elbisesi, tiyatro kostümü, çocuk kostümleri, anne-kız kombinleri, kayın valide modelleri, çizgi film kahramanlarının kostümleri (Sindrella, Pamuk Prenses gibi) de diken Dilek Souk, “Geçen gün bir anaokulu öğrencisi için armut kıyafeti diktim. Bunun gibi çocuklara özgü tasarımlarımız oluyor. Özellikle anaokulu öğrencileri piyes ve oyunları için özel tasarımlara ihtiyaç duyuyorlar. Bunların dikimini yapıyoruz.”dedi. Özel dikimleri provalı ve provasız olarak gerçekleştirdiğini hatırlatan Souk, “Ölçüleri aldıktan sonra ister provalı olsun ister provasız dikim yapabiliyoruz. Bazen acil işi olan müşterilerimiz prova yaptırmadan kıyafetini istiyor. Prova yapmadan dikip istediği zamanda teslim ediyoruz.”diye konuştu.

 ORGANİK YÜN’DEN BEBEK HIRKASI

Müşterilerinin kimi zaman modelleri kendilerinin de getirdiğini belirten Dilek Souk, “Bazen müşterilerim modelleri getiriyor. ‘Bu modelden kıyafet istiyorum’ ya da ‘Bu modelden gelinlik, gece elbisesi’ istiyorum’ diyor. Aynısını dikip veriyoruz.”dedi. Souk ayrıca dikimlerde organik yünde kullandıklarını hatırlatarak, “Çok talep gören ürünler arasında organik yün de var. Organik yün ile bebek kıyafetleri de yapıyorum. Bebek hırkası gibi, zıbın gibi…”dedi.

KALİTE VE UYGUN FİYAT 

Bu kadar geniş yelpazedeki tasarımlar Gül’ce Moda Evi’nde uygun fiyatla daha da bir öne çıkıyor. Dilek Souk, “Kalite ve uygun fiyat bizi müşterilerimizin gözünde daha da büyütüyor. İstedikleri kaliteyi ve tasarımı bütçelerini sarsmadan elde edebiliyorlar. Özellikle toplu kıyafetlerde indirimlerimiz oluyor.  Anaokullarımıza özel indirimler yapıyoruz.”diye konuştu.

 

 

Adres ve iletişim: 

Ortaçeşme Caddesi. Korumandıra Sok. No:1 Çukurçeşme/Sarıyer  

GSM: 0 537 881 80 43

http://www.sariyerposta.com