TELEFON: 0212 226 44 44 - 0212 322 62 44

Yeni şubesini geçtiğimiz günlerde Sarıyer Merkez'de açan Göktürk Sürücü Kursu, 2007 yılından bu yana sektörün öncü markalarından biri olmasının yanı sıra sosyal sorumluluk bilinciyle Sarıyerlilere istihdam sağlıyor.

Modern eğitim hizmet anlayışı ile otomobil, otobüs, motosiklet, çekici ve tır sınıflarında eğitim veren Göktürk Sürücü Kursu, Sarıyerli gençlere iş istihdamı sağlamak, ve mesleki alandaki değişen yönetmelikler hakkında bilgiler vermek amacıyla gerekli şartları sağlayanlara direksiyon öğretmenliği imkanı sunuyor.

LİSE MEZUNLARINA MÜJDE!

Geçtiğimiz yıllarda direksiyon hocası olabilmek için lise diploması yeterliydi. Fakat Milli Eğitim Bakanlığı zorunlu eğitim durumunu ön lisans olarak güncelledi. Yapılan son değişiklikle birlikte yeni yönetmeliğe göre lise mezunları yeniden direksiyon hocası olabiliyor. Bunu fırsat bilen Göktürk Sürücü Kursu da lise mezunu gençlere iş imkanı sunuyor.

"GENÇLERİMİZE İŞ İSTİHDAMI SAĞLAMAK BOYNUMUZUN BORCUDUR"

Konuyla ilgili açıklama yapan Göktürk Sürücü Kursu Kurucu Müdürü Eğitimci-Sosyolog Ahmet Turan Özdoğan, "Herkesin ekmek yediği yere her daim vefa borcu vardır. Gençlerimize iş istihdamı sağlamak, onlara yeni pencereler açmak ve işler ile ilgili değişen yönetmeliklerden haberdar etmek boynumuzun borcudur. Daha önceki yıllarda direksiyon hocası olabilmek için lise mezuniyeti yeterliydi. Milli Eğitim Bakanlığımız bu şartı ön lisans mezuniyetine çevirdi. ancak yeni yönetmelik ile tekrar lise mezunlarımız direksiyon hocası olabiliyorlar. Bu da güzel bir fırsat. İlerleyen yıllarda muhtemelen tekrar ön lisansa alabilirler. Gençlerimiz, kendini genç hissedenler fırsatı kaçırmasınlar" ifadelerini kullandı.

"81 İLİMİZDE SÜRÜCÜ KURSLARIMIZ VAR"

Özdoğan, "Direksiyon hocası olmanın belli başlı şartları var. Bunlar; Yüz kızartıcı suçlara karışmamış olmak (sabıka almamış olmak). Ehliyetin 3 yaşında olması. Lise mezunu olmak. Türkiye’de herhangi bir Halk Eğitim Müdürlüğü’ne başvurabilirsiniz yada Göktürk Sürücü Kursu’ndan destek alabilirsiniz. Ehliyetim var, araç kullanmayı bilmiyorum, demeyin. Göktürk Sürücü Kursu 14 yıllık tecrübesiyle uzman direksiyon eğitim kadrosuyla 15/20 derste sizi tam bir direksiyon hocası yapacak. 81 ilimizde sürücü kurslarımız var. Direksiyon hocalık belgesi alan bir vatandaşımız görevini layıkıyla yaparsa, gittiği herhangi bir vilayette kurslarımızda gönül rahatlığı ile iş bulabilir, ekmek yiyebilir. Direksiyon hocası olmak istiyorsanız, bizimle irtibata geçebilirsiniz" diye konuştu.

Sarıyer Merkez Mah. Yeni Mah. Cad. No:33 ( Tarihi Ali Kethüda Camii Karşısı ) Sarıyer

TELEFON: 0212 226 44 44

GSM: 0552 892 44 44

Göktürk Merkez Mah. Göktürk Cad. Sadık Sok. No:2 Kat:1 Göktürk

TELEFON: 0212 322 62 44

GSM: 0507 247 39 44 -  0533 310 79 44

www.gokturksurucukursu.com

SARIYER POSTA GAZETESİ