Türkiye’nin önde gelen sigorta şirketlerinden Anadolu Sigorta'nın tam yetkili acentesi olan Göçekler Sigorta, faaliyete geçtiği 2004 yılından bu yana alternatif ürün ve fiyat yelpazesi ile müşterilerine Değişim Yarat Fark At’ mottosuyla çözüm ortağı oluyor. 

İLETİŞİM HATTI: 0212 813 90 20-24

Göçekler Sigorta, bir Türkiye gerçeği olan depremler, doğal afetler ve kazalarda meydana gelecek maddi hasarlarda uygun fiyat ve doğru çözümlerle en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor. Firma, ayrıca daha geniş kapsamlı ve kaliteli hizmet vermek için Şeker Sigorta’nın da acenteliğini aldı.

GÖÇEKLER SİGORTA’DA ÖNCELİK MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ

Müşteri memnuniyetini ilke edinmiş olan Göçekler Sigorta, her geçen gün büyüyen ve gelişen sigortacılık sektöründe, rekabetçi ortamın sağladığı en avantajlı ve kapsamlı ürünlerini müşterileriyle buluşturmayı hedefliyor. Birçok portföyü bulunan firma şu alanlarda hizmet veriyor; trafik sigortası, kasko sigortası, konut sigortası, sağlık sigortası, yabancı sağlık sigortası, işyeri sigortası, DASK sigortası, drone sigortası, nakliyat sigortası, seyahat sigortası, tekne sigortası ve inşaat all risk.

DEĞİŞİM YARAT FARK AT’

Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi mezunu olan işletme sahibi Neslihan Göçek, ailesinin uzun yıllardır otomotiv sektörünün içerisinde olduğunu ancak bölgedeki eksikliği gidermek için 3 ortak ile Göçekler Sigorta’yı kurduğunu anlatıyor. Firma ile ilgili bilgiler veren Göçek, “Firmamız 2004 yılında 3 girişimcinin ortaklığıyla kuruldu. Son zamanlarda ise 2 ortaklı bir sistemle yolumuza devam ediyoruz. ‘Değişim yarat fark at’ mottosu ile 16 yıldır hizmet veriyoruz. Yılların getirdiği tecrübe ve deneyim ile faaliyetlerimizi sürdürdüğümüz Maslak şubemizin ardından yeni şubemizi Zekeriyaköy’de açtık” dedi.

“YAKINDAN TAKİP ETMEK GEREKİYOR”

Verdikleri hizmetler ile ilgili konuşan Göçek, “Sigorta firmalarının oluşan hasarı iyi anlamaları gerekiyor. Öncesinde sigortalının ihtiyacı belirlenip doğru teminatlarla poliçeyi oluşturup, hasar olduğu durumda sigortalılarımıza yardımcı olabilmek bizim önceliğimiz. Biz poliçe kesilene kadar değil, her zaman yanlarındayız. Bizim firmamızı diğer acentelerden ayıran en önemli özellik budur. Sigorta mevzuatı çok değişiklik gösteriyor. Sektörümüzde sürekli gelişen mevzuatı takip etmek gerekiyor. Göçekler Sigorta olarak bizler, meydana gelen değişiklikleri anında müşterilerimize bildiriyoruz” ifadelerini kullandı.

GÖÇEK’TEN SAĞLIK SİGORTASI VURGUSU

“Ülkemizde son 15 yıla oranla sigortacılıkta büyük gelişmeler oldu” diyen Göçek, sözlerini şöyle tamamladı: “Fakat halen daha istediğimiz seviyeye ulaşamadı. İnsanlar araçlarına kazaya veya hırsızlığa karşı kasko yaptırıyorlar. Bunun yanı sıra konutlarında oluşabilecek hasarlara karşı da konut sigortasına yoğun ilgi gösteriyorlar. Bunun nedeni çevrelerinde yaşanan veya büyük maddi kayıplara neden olan olayları görüp önlem almak istemeleri. Ayrıca sağlık sigortası da son derece önemli. Ancak insanlar bu sigorta türüne yeteri kadar önem vermiyorlar. Bu konuda daha fazla bilgi sahibi olmaları gerekiyor. Bunun nedeni hastalıkların kendisinde olabileceğini düşünmüyor. Açıkçası o tanıyı kendisine konduramıyor. Başına gelirse bir çaresinin bulunacağını düşünüyor. Fakat bu sigortayı hastalık ortaya çıkmadan yaptırmak gerekiyor. Çünkü sağlık sigorta poliçesini satın aldığınız zaman o hastalığı daha önce geçirdiyseniz teminat dışı bırakıyor.”

Maden Mah. Kilyos Cad. No:191/A D:5 Sarıyer

Instagram: gocekler_sigorta

www.goceklersigorta.com

SARIYER POSTA