Maden Mahallesi’nde faaliyete giren Cafe 75, şehir gürültüsünden uzak konumu, lezzetli menüsü ve gençliğe hitap eden konsepti ile konuklarına hizmet veriyor.

Cafe 75’in ortağı olan Sarıyer’in başarılı ve tanınan esnaflarından Atakan Yıldız, çevrede bulunan okullara ve üniversite gençliğine hitap ettiklerini belirtti.

Cafe 75, dinamizmi ve gençliği harmanladı

İşletme hakkında bilgiler veren Yıldız, “Geçtiğimiz ay açılan yeni bir işletmeyiz. Fakat gerek işletme sahipleri olarak gerekse personel anlamında deneyimli bir ekibiz. Cafe 75 olarak neredeyse tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Nisan ayı gibi yiyecek ve içecek anlamında her türlü hizmeti vermeye başlayacağız. Yakın bir zamanda nargilemizi de konuklarımıza sunacağız” dedi.

Menü oldukça zengin

“Menümüz tost çeşitleri, sandviç çeşitleri, menemen türleri ve kahvaltı gibi birçok seçeneği içinde barındırıyor” diyen Yıldız, “Ayrıca kına, nişan, doğum günleri, evlilik teklifi ve iş toplantıları gibi özel etkinliklere de ev sahipliği yapıyoruz. Cafe 75 olarak en büyük arzumuz, konuklarımızın lezzetli ve huzurlu saatler geçirmesidir” ifadelerini kullandı.

Maden Mah. Yunus Emre Cad. No: 1 Maden/Sarıyer

Tel: (0212) 342 42 75