Bilgi ve İletişim: 0212 266 48 58

Eğitim ve öğretim kalitesiyle sektörde fark yaratan bir kurum olma misyonu ile faaliyetlerini sürdüren  Yıldızlar Akademi Anadolu Lisesi, Türkiye'nin geleceğinde söz sahibi olacak genç nesiller yetiştirmeye devam ediyor.

Zincirlikuyu'da faaliyet gösteren Yıldızlar Akademi Anadolu Lisesi, eğitim kalitesi ve alanında uzman öğretmen kadrosuyla öğrencileri YKS'ye hazırlarken, kişiye özel eğitim modeli anlayışı ile de sınav çalışmalarının yanı sıra etütler ve ek dersler ile öğrencileri desteklemeye devam ediyor.

VERİMLİ BİR SINIF ORTAMI SAĞLANIYOR

'Geleceğin yıldızlarını yetiştiriyoruz' mottosuyla hareket eden Yıldızlar Akademi Anadolu Lisesi, 9, 10, 11 ve 12. sınıflar en iyi ders kaynakları kullanılarak öğrencilere verimli bir sınıf ortamı sağlıyor. İnteraktif eğitim ile öğrenme imkânına sahip olan eğitim kurumunun sınıfları ise 12 kişiden oluşuyor. 9. sınıftan itibaren öğrenciler için hazırlanan eğitim ve öğretim programının yanı sıra kültürel sportif faaliyetler de düzenlenerek, gençlerin moral ve motivasyonlarının yüksek tutulması amaçlanıyor.

EĞİTİM KALİTESİ İLE FARK YARATIYOR

Eğitim kalitesi ile fark yaratan Yıldızlar Akademi Anadolu Lisesi'nde her öğrenciye özel çalışma programı veriliyor. Öğrenciler, öğretmenler ve veliler işbirliğiyle sürekli yakından takip ediliyor. Ayrıca eksikler tamamlanıp konuların tekrar edilmesi ve öğrencilerin sınava en iyi şekilde hazırlanmaları sağlanıyor.

Esentepe Mah. Yüzbaşı Kaya Aldoğan Sk. No:17 Şişli

Instagram: Yildizlarakademietiler

Facebook: Yıldızlar Akademi

www.yildizlarakademi.com

SARIYER POSTA GAZETESİ