GSM: 0536 664 69 14 - 0543 824 14 82

Seyrantepe'de bulunan FS Otomotiv, dünyaca ünlü Citroën, Peugeot, PSA Grubu ile DS Automobiles gibi marka araçlarda yılların getirdiği tecrübe, üstün kaliteli hizmet anlayışı ve özel servis çatısı altında faaliyetlerini sürdürüyor.

Citroën, Peugeot ve DS Automobiles gibi araç markalarının özel yetkili servisi olan FS Otomotiv, yetkili servi anlayışıyla araç bakımlarını yapıyor. Firmanın ortaklarından Sedat Özçiçek 25 yıllık, diğer ortağı ve alanında dünya şampiyonu olan Fatih Arı ise 20 yılı aşkın tecrübesiyle araçların emin ellerde olduğunu vurguladı.

20 YILI AŞKIN TECRÜBESİ VAR

Sarıyer Posta Gazetesi'ne konuşan FS Otomotiv'in ortağı Fatih Arı, "Yaklaşık 20 yıldır otomotiv sektöründe yer alıyorum. 2004 yılında Citroën firmasında çalışmaya başladım. Çalışma hayatımın büyük bölümünü Gökşenler ile Bayraktar Oto gibi Citroën ve DS araçların yetkili servislerinde teknik danışman olarak görev yaptım. Özellikle elektrik-elektronik-bilgisayarlı arıza tespiti alanlarında uzmanlaştım" diye konuştu.

ALANINDA DÜNYA ŞAMPİYONU OLDU

Otomotiv sektöründe dünya şampiyonluğu bulunan Arı, "2015 yılında 5 kişiden oluşan bir ekiple Paris'e gittim. Citroën tarafından düzenlenen ve 7 ülkeden katılımın olduğu motor, şanzıman ve bazı teknik arızalar üzerine yapılan yarışmada Türkiye'yi temsil eden ekibin başında dünya şampiyonu oldum. Mesleğimde bu kariyere sahip olmaktan dolayı gururluyum” dedi.

ARI'DAN ARAÇ SAHİPLERİNE TAVSİYELER

İşin ehli olmayan kişilere araç teslim etmenin doğru olmadığını vurgulayan Arı, "Araç hangi marka olursa olsun ben tamir ederim diyen kişiler yerine bir marka araçta uzmanlaşmış ustalara gidilmesini kesinlikle tavsiye ediyorum. Her işte olduğu gibi bu sektörde de işi ehline teslim etmek gerekiyor. Çünkü o usta birçok kez aynı sorun ile karşılaşmış, sorunu en kısa sürede çözer ve yanlış bir müdahalede bulunmaz. Onarım esnasında herhangi bir yanlış işlem yapılırsa geriye dönüşü çok daha yüksek maliyetler ile karşı karşıya kalabilir" şeklinde konuştu.

KALİTE AYNI, FİYAT DAHA UYGUN

Arı, "İçerisinde bulunduğumuz yaz ayından dolayı insanlar araçlarıyla farklı şehirlere gidiyor. Özellikle uzun yol gidecek olan araçlara bakımlar yapıyoruz. Periyodik bakımın orijinal parçalar kullanıyoruz. Aracınıza yatırım yapmak zorundasınız. Masraftan sadece bir süre kaçabilirsiniz. Zamanı geldiğinde hayatınızı tehlikeye atmamak için gerekli bakımları yaptırmak zorundasınız. Ayrıca ertelediğiniz ve ihmal ettiğiniz her gün farklı bir sorunlar çıkarabilir. FS Otomotiv olarak orijinal parça ve Total yağ kullanıyoruz. Fiyatlarımız yetkili servislere göre daha uygun" dedi.

GELİŞEN OTOMOBİL TEKNOLOJİSİNE AYAK UYDURUYOR

FS Otomotiv’in firma ortağı ve oto mekanik konusunda yılların tecrübesine sahip olan Sedat Özçiçek, "Yaklaşık 25 yıldır bu sektörün içerisindeyim. Grup PSA araçlarında 15 yıl boyunca edindiğim tecrübe, özellikle Citroën ve Peugeot marka araçların mekanik ve motor aksamlarında uzmanlaşmamı sağladı. Teknik açıdan gelişimimi ve mesleki yeterlilik sertifikalarımı tamamlamış olmama rağmen her geçen gün gelişen ve değişen otomobil teknolojisine ayak uydurmak için çalışıyorum" diye konuştu.

Huzur Mah. Sakarya Sok. No: 2/A Seyrantepe/Kağıthane

SARIYER POSTA GAZETESİ