1970’li yıllardan itibaren otomotiv sektöründe öncü firmalardan olan Akpınar Otomotiv, yenilikçiliği, teknolojiyi, çağa ayak uydurmayı ve değişimi ilke edinerek, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak müşterilerine kaliteli ve çözüm odaklı hizmet sunuyor.

En iyi FIAT yetkili servisi olmayı hedefleyen Akpınar Otomotiv, 50’yiaşkın eğitimli, tecrübeli, güler yüzlü personeli, en son teknolojiyle donatılmış ekipmanları ve 24 saat acil servisi ile www.akpinar.com.tr faaliyetlerini sürdürüyor.

Servis hizmetleri

Bir otomobili yıllarca en iyi durumda tutabilmek için periyodik bakıma ve onarıma ihtiyaç vardır. Birçok işlem ve onarımlarda üretici fabrika tarafından kullanılan ve onaylanan özel ölçüm cihazları ve makineleri gerekiyor. Akpınar Otomotiv, bu kapsamda yüksek teknoloji otomobillerin ihtiyaçlarını karşılayabilmek için özel eğitim almış uzman servis personeli, profesyonel bilgi ve deneyimleri ile araçlarıfabrika çıkışlı hale getiriyor.

FIAT ekspertiz hizmeti

Tüm araç için kalitesi FIAT tarafından onaylanmış orijinal yedek parça hizmeti veren Akpınar Otomotiv, FIATekspertiz hizmeti ile, müşterilerin 2.el araç alım ve satım sürecindeki beklentilerini karşılayabilmesi amaçlanıyor. Yapılacak kontrollerle aracın dış görünümü, fren sistemi, elektrik sistemi, direksiyon sistemi, sıvı kontrolleri, görüş alanı, motor ve diğer kritik noktalar hakkında müşteriye detaylı bir rapor sunuluyor.  Bu doğrultuda 365 gün 24 saat aralıksız hizmet veren Akpınar Otomotiv’e, araç sahipleri herhangi bir arıza durumunda (0212) 286 36 36 – (0535) 875 40 32 numaraları ile ulaşabiliyor.

Araç altı izolasyon

Akpınar Otomotiv’in sunduğu FIAT araç altı izolasyon hizmeti, yol zemini ve lastiklerden kaynaklanan ses ve gürültünün belirli ölçülerde araç içine girişini engelliyor. Böylece, yol şartlarından kaynaklanan araç içi gürültü seviyesini düşürerek daha konforlu bir yolculuk imkânı sağlanıyor.

TOFAŞ Araştırma ve Geliştirme Departmanı tarafından gerçekleştirilen akustik test sonuçlarında da görüldüğü üzere, uygulama sonrasında, öncesine göre araç içi gürültü seviyesinde 3 desibellik önemli bir iyileşme sağlandı. Söz konusu uygulama ile aynı zamanda ilave fiziksel koruma da sağlanarak araç altının paslanma ve darbe gibi dış etkenlere karşı dayanıklılığı artırılıyor.

Sigorta aracılık hizmetleri

Akpınar Otomotiv’in kendi bünyesinde bulunan Punto Sigorta Aracılık Hizmetleri şirketi,  otomobilin her türlü ihtiyacına cevap verebilecek Kasko, FIAT Kasko ve Trafik sigortalarını en uygun fiyat ve koşullarda yapılmasına olanak sağlıyor. Ayrıca şahsi ihtiyaçlardan doğan DASK, ev ve iş yeri sigortaları da yapan Akpınar Otomotiv, bunların yanı sıra sağlık ve bireysel emeklilik sigortaları hizmeti de sunuyor.

Maslak Atatürk Oto Sanayi Sitesi 2. Ksm Ahi Evran Cad. Rentaş İş Merkezi 

İletişim: (0212) 286 36 36 - (0533) 558 22 62

www.akpinaroto.fiatbayi.com.tr - www.akpinar.com.tr