Fen İşleri Müdürlüğü, sunduğu hizmetlerle halkın isteklerini karşılamaya devam ediyor.

Sarıyer Belediyesi Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek’in denetiminde olan Fen İşleri Müdürlüğü, halka verdiği hizmetlerle adından söz ettirmeye devam ediyor.  Sarıyer Belediyesi Fen İşleri Müdürü Veysel Kahraman yönetimindeki birim, çalışanlarının da özverisiyle Sarıyer’in cadde ve sokaklarını güzelleştirmek için gece gündüz çalışıyor. Sarıyer’i pek çok alanda ileriye taşıyan Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Fen İşleri biriminin yoğun çalışmalarının da katkılarıyla hedefi daha da büyütmeyi amaçlıyor.
ÖRNEK BELEDİYE OLMAYA DEVAM

Belediye hizmetlerindeki başarılarıyla dikkat çeken ve bu alanda öncü belediyeler arasında yerini alan Sarıyer Belediyesi, ortaya koyduğu yüksek performansla diğer belediyelere de hedeflerini yükseltmeleri konusunda mesajlar veriyor.

Alanında başarılı olan insanları bünyesine katarak Sarıyer’i geliştirmeye ve modernleştirmeye emin adımlarla devam eden birimin bu başarısının özünde ekibin karşılıklı güveninin yanı sıra disiplin ve sorumluluk bilinci dikkat çekmekte. Aynı zamanda teknolojiyi de etkin kullanmakta olan birim, bu konuda da örnek teşkil ediyor. 17 mahalleden 19 sokakta farklı çalışmalar yapan belediye, kış aylarının zorlu geçmesi nedeniyle bozulan yapıları yenileyen belediye ekipleri; imarlı yol açma, tretuvar, merdiven ve duvar çalışmalarını sürdürüyor.