Sarıyer Kozdere’de size hizmet vermenin memnuniyeti içinde olan Volen İletişim ve Fatura Ödeme Merkezi, yılların tecrübesiyle siz değerli müşterilerine güvenli ve güler yüzlü hizmetle fatura ödeme derdinizi ortadan kaldırıyor.


volen2Yılların tecrübesiyle Kozdere’de Fatura Ödeme Merkezi olarak hizmet veren Volen İletişim ve Fatura Ödeme Merkezi, faturalarınızı iç rahatlığıyla yatırabilirsiniz. Tüm faturalarınızda yaptığınız ödemeler banka alt yapısı ve güvencesinde kurum hesaplarına aktarılmaktadır. Günlük hayatın telaşı ve iş stresi içerisinde bazen ödemeyi unuttuğumuz, bazen de banka ve postane kuyruklarındaki çile yerine Volen İletişim ve Fatura Ödeme Merkezi siz değerli müşterilerine hizmet vermeye hazır.

‘Kaliteyi önemsiyoruz’

Volen İletişim ve Fatura Ödeme Merkezi Sahibi Volkan Savaş, müşterilerinin memnuniyeti ve güven vermenin ilk hedefleri olduğunu belirterek “Biz teknoloji ve iletişim alanında yıllardır hizmet veren bir firmayız. Bu alanda yılların deneyimine sahibiz. Biz sadece telefon alım satımı yapmıyoruz. Şirketimiz bünyesinde fatura ödeme merkezi ve İddia bayii var. Buraya gelen müşterilerimiz her türlü işlemlerini yapıp gidiyor. Biz firma olarak kaliteyi önemsiyoruz” dedi.

dsadasdsadsadsadsadsaSavaş sektör alanındaki yaşadıkları sorunlara değinerek, “Kredi kartlarına getirilen limit sınırlamaları nedeniyle esnaf zorlanıyor.  Bu tür işlemlerde sıcak para yerine daha çok kredi kart kullanımı söz konusu. Kartlara getirilen taksit sınırlaması nedeniyle birçok esnaf iflas etti" dedi.

 



0212 271 63 55


PTT Evleri Bahçeköy Caddesi


No:78/A Kozdere/ Sarıyer