GSM: 0543 412 89 09

Son yıllarda ciddi bir ivme kazanan ve özellikle gençler arasında giderek popüler hale gelen dövmede, Rainbow Tattoo Studio tarz yaratmaya devam ediyor.

Bazı insanlar anlamı olan figürleri ölümsüzleştiriyor, bazıları ise dövmeyi sadece güzel bulduğu için yaptırıyor. Rainbow Tattoo Studio da son teknolojik ürünler, steril bir ortam ve geniş model portföyü ile Sarıyer merkezde hizmet veriyor.

"KALICI, GEÇİCİ, KINA VE SPREY DÖVMESİ YAPIYORUZ"

Evrim Nikbay, "Kalıcı, geçici, kına ve sprey dövmesi yapıyoruz. Dövmeye daha çok gençler ilgi gösteriyor. Dövmeyi sevip de cesaret edemeyenler ise kalıcı dövme yerine geçici dövmeyi tercih ediyor. Fakat genellikle geçici dövmeye rağbet daha fazla. Bunların dışında piercing uygulamasına da büyük ilgi var" diye konuştu.

DÖVME YAPTIRMAK İSTEYENLER DİKKAT!

Dövme yaptırmak isteyenlere tavsiyelerde bulunan Nikbay, "Dövmenin herkeste olması gerekmiyor. Fakat uzun süredir beğendiği bir modeli dövme yaptırmak istiyorlarsa onu vücudunda taşıyabilir. Bunu yaptırırken de merdiven altı diye tabir edilen sağlığa elverişsiz, yeteri kadar bilgisi olmayan kişilere gidilmemeli. Bir dövme için sağlığınızı tehlikeye atmamalısınız. Bu işte en önemli hususlardan biri de özellikle kullanılan aletlerin hijyenik olması çok önemli" ifadeleri kullandı.

"BİR İSMİ VÜCUDA DÖVME YAPTIRMADAN ÖNCE DÜŞÜNMEK GEREKİYOR"

Nikbay, "Özellikle isim dövmeleri konusunda hassasım. Daha çok sevgililer gelip birbirlerinin isimlerini yazdırıyorlar. Fakat ayrıldıktan sonra gelip o ismi kapattırmak istiyorlar. Çünkü ayrılık sonrası o dövmeyi yaptırdığına pişman oluyorlar. O dövmeyi kapatmak için de başka bir şekil yaptırmak zorunda kalıyorlar. Bu da görüntünün ilki kadar güzel olmamasına yol açabiliyor. Bu yüzden bir ismi vücudunuza dövme yaptırmadan önce düşünmek gerekiyor" şeklinde konuştu.

"ÖĞRENCİLERİMİZ SARIYERLİ KADINLAR OLACAK"

Dövme sanatçılığının yanı sıra zumba eğitimi de veren Nikbay: "Yaklaşık 5 yıldır zumba eğitmenliği yapıyorum. Zumba belirli koreografiler ve müzik eşliğinde yapılan bir spordur. Hem kilo vermeye hem de vücudu şekillendirmeye yarıyor. Daha önce Sarıyer’in değişik noktalarında hizmet vermişti. Yeni başlayacak olan dersler için yer ve tarih duyurusu yapılacak. Bunun dışında öğrencilerimiz kadın ağırlıklı" dedi.

Merkez Mah. Ağaçlı Bostan Sok. No: 10 Sarıyer

Facebook: Rainbow Tattoo Studio

Instagram: tatu.evrimnikbay

SARIYER POSTA GAZETESİ