İstanbul’un en çok gelişen mahallelerinden biri olan Zekeriyaköy’de faaliyet gösteren Boardwalk Brasserie & Restaurant, nezih bir ortam isteyen ailelerin, eğlenmeyi arzulayan gençlerin ve ders çalışacak öğrencilerin gözde mekanı oldu.

Bünyesinde restaurantından, kafesine, oyun alanından, sinevizyon köşesine kadar farklı konseptleri barındıran Boardwalk Brasserie & Restaurant, güler yüzlü hizmeti, geniş ve lezzetli menüsü ile Sarıyerlilerin uğrak mekanı haline geldi. Boardwalk Brasserie & Restaurant, gelen misafirleri aile sıcaklığında ve ev konforunda ağırlayarak, hizmet sunuyor.

“Geniş ve ferah bir mekanımız var”

Boardwalk Brasserie & Restaurant ile ilgili bilgiler veren Murat Uzun, “Annem her zaman bu konseptte bir işletmeye sahip olmak istemişti. Rahmetli babam da kendisine bu imkanı sağladı ve kardeşim ile birlikte elimizden geldiğince anneme bu konuda destek olmaya çalışıyoruz. Boardwalk Brasserie & Restaurant’ı oluşturmak için iki dükkanı birleştirdik. Tüm aktiviteleri bir arada bulundurmak için oldukça geniş ve ferah bir mekanda faaliyetimizi sürdürüyoruz” dedi.

Boardwalk Brasserie & Restaurant’tan eğitime destek

“Boardwalk Brasserie & Restaurant, çok amaçlı faaliyetleri içerisinde barındırmak amacıyla hizmete girdi” diyen genç işletmeci Uzun, “Bunların içerisinde restaurant, kafe, bistro, oyun alanı, sinevizyon köşesi gibi farklı alanlar mevcut. Bunların dışında oyun bölümümüz var. Ayrıca öğrenciler ders çalışmaya da geliyorlar. Sadece çay, kahve içip televizyon izlemeye gelen misafirlerimiz dahi oluyor. Dolayısıyla çok geniş kitlelere hitap edebilen bir işletmeyiz. Özellikle üniversite öğrencilerinden büyük bir talep var. Çünkü ders çalışmaya uygun bir ortama sahip olduğumuz için buraya gelerek, hem derslerini yapıyorlar hem de sunumlarını gerçekleştiriyorlar. Bu bağlamda işletmemize yemekli kütüphane diyebiliriz. Bilindiği gibi kütüphanelere yiyecek ve içecek götürülmesi yasak. Bizde yiyecek ve içecek hizmetimizin dışında eğitim alanında da misyon yüklenmiş oluyoruz” şeklinde konuştu.

Misafirlerini güler yüzle karşılıyor

Misafirlerine güler yüzlü hizmet sunduklarını belirten Uzun, “Her fırsatta dile getirdiğim çok önemli bir husus var. Boardwalk Brasserie & Restaurant olarak gelen her misafirimize samimi yaklaşıyoruz. Tecrübeli ve dinamik personelimiz ile güler yüzlü hizmet vermeye özen gösteriyoruz. Aldığımız geri dönüşlerde de bu konunun öne çıktığını görüyoruz. Konuklarımız bu durumdan oldukça memnun” ifadelerini kullandı.

“Bizi tercih edenler pişman olmaz”

Boardwalk Brasserie & Restaurant’ın geniş ve lezzetli menüsü ile ilgili konuşan Uzun, “İşletmemize gelip de sipariş tercihlerini bizlere bırakanlara önerdiğimiz ürünlerden biri pizza. Aynı zamanda dünya mutfağına hakim bir restaurant olduğumuz için çok geniş bir menüye sahibiz. Ayrıca mesleğinde çok deneyimli olan Sercan Eksik gibi bir ustaya sahibiz. Farklı damak tadına hitap edebilen bir işletme olduğumuz için bizleri tercih edenlerin pişman olmayacaklarını söyleyebilirim. Arkadaş grubu veya bir ailenin lezzetli ve keyifli saatler geçirmeleri en büyük arzumuz. Bu yüzden Sarıyerlilere ve İstanbullulara güler yüzlü, samimi, kaliteli bir hizmet için Boardwalk Brasserie & Restaurant’ı denemelerini tavsiye ediyorum” diye konuştu.

Panaroma Life Sitesi Zekeriyaköy Mah. Demirçelik Sok. A Blok No: 2-3

İnstagram: boardwalk_restaurant

Facebokk: Boardwalk Brasserie& Restaurant

GSM: 0533 549 94 37 – 0532 347 52 25