Zekeriyaköy’de bulunan Baharoğlu Life House, şehrin gürültüsünden uzak, doğayla iç içe konumuyla, tecrübeli ve güler yüzlü personeli ile misafirlerine hizmet veriyor.

Nezih yaşam alanıyla müşteri memnuniyetini ön planda tutan ve hizmete girdiği kısa süre içerisinde yalnızca Sarıyerlilerin değil, şehir içinden ve şehir dışından gelenlerin gözde mekanı haline gelen Baharoğlu Life House, VIP ve süit odaları ile misafirlerine ev konforunda konaklama olanağı sağlıyor.

Toplamda 16 odası, 2’şer adet VIP-Süit odaları ve kaliteli hizmet anlayışıyla müşterilerini ağırlayan Baharoğlu Life House, VIP odalara ait jakuziler ve mutfak, mini bar, mini kasa, internet, televizyon, 7/24 sıcak su, ortak kullanım alanları ile ev konforunda huzurlu konaklama imkanı sunuyor.

Emekli eğitimciden nezih işletme

30 yıllık eğitimci olan işletme sahibi Ayfer Baharoğlu, emekli olduktan sonra Zekeriyaköy’de yatırım yapma hayalini gerçekleştirdiğini söyledi. Şehrin yoğunluğundan uzak ve doğayla iç içe olan Zekeriyaköy’de Baharoğlu Life House gibi bir işletmenin eksikliğini gördüğünü belirten emekli öğretmen, “Zekeriyaköy gün geçtikçe gelişen, büyüyen ve cazibe merkezi olan yaşam alanlarından biri haline geliyor. Yavuz Sultan Selim Köprüsü, yeni havalimanı, bölgedeki artan projeler ve iş sahasının gelişmesiyle birlikte insanlar bu bölgeye büyük rağbet gösteriyor. Fakat bu bölgede villaların ve konutların fiyatları herkesin karşılayabileceği seviyelerde değil. Biz de öğretmen, çalışan, öğrenci ve aileleri göz önünde bulundurduğumuzda böyle bir işletmenin eksikliğini fark ettik. Bu yüzden kaliteli, güvenli ve ev konforunda olan işletmemizi faaliyete geçirdik” dedi.

“Misafirlerimizi aile ortamında ağırlıyoruz”

Baharoğlu Life House ile tabuları yıktıklarını ifade eden Ayfer Baharoğlu, “Bu tarz işletmeler insanların aklında farklı bir imaj oluşturuyordu. Bekar misafirlerimizin yanı sıra çok sayıda ailelere de oda veriyoruz. Müşterilerimizin mutlak memnuniyeti bizim için en önemli konudur. Bu yüzden önceliğimiz, nezih bir ortamda tüm misafirlerimize sevdikleriyle keyifli zaman geçirmeleri için bir ortam yaratmaktır” diye konuştu.

Zekeriyaköy Mah. Tarakçı Cad. Doğanyol Sok. No: 10/1 Sarıyer

GSM: 0542 523 95 85

Tel: (0212) 202 85 67

www.baharoglulifehouse.com

[email protected]

İnstagram: baharoglulifehouse