Maslak Mashattan’da faaliyet gösteren Etkolik Köfte - Döner, doğal, hijyenik, birbirinden lezzetli tatları, deneyimli ve güler yüzlü personeli ile misafirlerin beğenisine sunmaya devam ediyor.

İz bırakan ve özlenen lezzetleri modern ve konforlu bir mekanda konuklarıyla buluşturan Etkolik Köfte – Döner, geçmişten gelen lezzet mirasını doğal ve gerçek halleriyle sunuyor.

Tarihi lezzetlerin zamana yenik düşmemesini ve geleceğe taşınmasını misyon edinen Etkolik, yemeği ziyafete dönüştürmenin yanı sıra paket servisi ile siparişleri en hızlı şekilde evlere ulaştırıyor.

“Bursa’nın lezzetini İstanbul’a getirdik”

26 yıllık mesleki tecrübesiyle Etkolik’in lezzetli tatlarını yapan Zeynel usta, “Aslen Bursalıyım. Mesleki anlamda 26 yıllık bir tecrübem var. Yaklaşık 10 yıl Bursa’da bu işin duayenleriyle birlikte çalıştım. İstanbulluların bu lezzeti tatmak için Bursa’ya gitmelerine gerek yok. Bursa’nın Kayhan semtinde çok meşhur olan köftemizi Sarıyer’e taşıdık. Aynı kalitede ve lezzette olan ürünümüzü mutlaka tatmalarını tavsiye ediyorum” dedi.

İşte lezzetin sırrı

Et ürünlerinde ki lezzetin sırrını açıklayan Zeynel usta, “Süt dana eti kullanıyoruz. Bu kapsamda dağ hayvanlarını tercih ediyoruz. Etkolik olarak uzun süredir çalıştığımız kasabımız var. Kurallara uygun bir şekilde ve hijyenik ortamda kesim işlemi yapılıyor. Ürünlerimizin içerisinde hiçbir katkı ürünü yoktur. Tamamen doğaldır. Ürünler Bursa’ya özeldir. Konuklarımıza en iyi şekilde hizmet vermeye çalışıyoruz. Lezzeti kendi sırrımızda saklıyoruz” ifadelerini kullandı.

“Gelen talepleri değerlendiriyoruz”

İşletmeye gelen talep ve istekleri değerlendirdiklerini belirten Zeynel usta, “Etkolik’te hazırlanan bütün yiyecekler damaklardan geçen çok özel ürünlerdir. İşletmemiz bünyesinde çalışan arkadaşlarımızla belirli aralıklarla toplantılar yaparak, konuklarımızdan gelen talepleri görüşüp en iyi şekilde hizmet sunmaya gayret gösteriyoruz. Bu işte en önemli şey temizlik, hijyen ve titiz olmak. Müşteriyle saygı çerçevesi içerisinde diyalog kuruyoruz. Verdiğimiz güzel hizmet sonucunda çok olumlu geri dönüşler alıyoruz” diye konuştu.

“Amacımız misafirlerimizi mutlu etmek”

“İşletmemize gelenlere müşteri gözüyle değil, evimize gelen misafir gözüyle bakıyoruz” diyen işletmeci Aydan Sinanoğulları, “Bu yüzden konuklarımız son derece memnun. Önceliğimiz huzur, lezzet ve güler yüzlü hizmet. İşin maddi boyutu sonra geliyor. Amacımız onları mutlu etmek” şeklinde konuştu.

Etkolik’in spesiyali pideli köfte

Etkolik’in zengin ve lezzetli menüsü hakkında bilgiler veren Sinanoğulları, “Etkolik’in en özel ürünü pideli köftedir. Bunun yanı sıra dolma köftemizde yoğun talep gören ürünlerimiz arasında yer alıyor. Tabi ki diğer yiyeceklerimiz de son derece lezzetli. Bunları içerisine katkı maddesi koymadan, hiçbir hile yapmadan ve doğallığına önem vererek yapıyoruz.  Pidemiz ve tereyağımız Bursa’dan geliyor. Ayrıca sütlü tel kadayıfımız Kütahya’dan geliyor. Ürünlerimizin lezzetini bozmamak için başka bir yerden değil, üretimin merkezinden getirmeyi tercih ediyoruz. Çiftlikte yaptırdığımız turşuları isteyen misafirlerimize ikram ediyoruz. Tamamen doğal ve yöresel bir üründür. Görsel olarak insanların hoşuna gidiyor” diye konuştu.

“Farklı organizasyonlara ev sahipliği yapıyoruz”

Nezih mekanda farklı organizasyonların gerçekleştirildiğini belirten Sinanoğulları şunları söyledi: “Etkolik’te yemekli-yemeksiz iş toplantıları, doğum günleri, özel gün kutlamaları ve evlilik teklifleri yapılıyor. Buraya yemek için gelmeyenlere çay ikram ediyoruz. Hoş ve sıcak sohbetler ediyoruz. İnsanların buradan mutlu ve huzurlu ayrılmaları en dikkat ettiğimiz konuların başında geliyor.”

Etkolik’in her bütçeye uygun fiyat politikası

Her bütçeye uygun fiyatlara sahip olduklarını belirten Sinanoğulları şöyle konuştu: “Ürünlerimizin hiçbirinde katkı maddesi olmamasına, taze ve doğal olmasına karşın her kesimdeki insanın cebine uygun fiyat politikası izliyoruz. Sitede oturan bir futbolcu da, sanatçı da, plaza çalışanları da gelip yemek yiyorlar.”

“Gel-geç yeri olmak istemiyoruz”

Sarıyerlileri Etkolik’e davet eden Sinanoğulları, “Sarıyer bize uzak bir yer değil. Zaman zaman gidip dolaştığımız çok güzel bir bölge. Oraya gidip yemek yediğimiz, kahvaltı yaptığımız mekanlar var. Biz de onları Etkolik’e bekliyoruz. Bulunduğumuz yer Maslak Mashattan’da çok özel bir yer. Özellikle yazın ayrı bir güzelliğe sahip. Bizim için gel-geç yeri değil, gelenin bir daha gelmesi çok önemli” dedi.

Maslak Mahallesi Mashattan Sitesi Ticari Alanlar No: 104

İnstagram: etkolik

Facebook: etkolik

www.etkolik.com.tr

Sipariş: (0212) 330 34 33 - (0212) 330 34 32