Sarıyer Merkez’de geçtiğimiz günlerde Erdi Elmas tarafından hizmete açılan, Elmas Reklam ve Fotoğrafçılığın açılış kurdelesini Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç kesti.

Açılışta kısa bir konuşma yapan Başkan Genç, “Yeni açılan her iş yeri yeni ekmek teknesidir. Dolayısı ile bu arkadaşlarımızın teknelerinde, hamuru hiç eksik olmasın. Bol kazanç diliyorum. Özellikle ticaret günümüzde kolay bir iş değil, hem tekneye para kazanacak, hem çevreyi mutlu edecek ve o dengeyi noktayı yakalayacak. Bu mübarek ayda sizlerinde bana verdiği yetkiyle açılış kurdelesini kesiyorum. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Erdi Elmas’tan farklı bir hizmet

13 yaşından beri fotoğraf sektöründen içinde bulunan ve çekirdek yetiştiğini belirten Elmas, Sarıyer Merkezde açtığı fotoğraf stüdyosu açılışa katılan başta Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, ve katılan herkese ayrı ayrı teşekkür etti. Elmas, “Yeni açtığımız stüdyomuzda Sarıyer’de önemli bir eksikliğini gördüğümüz, bebek ve çocuk stüdyosunu zengin dekoru ile faaliyete soktuk. Bu hizmetimizin yanı sıra tüm özel günlerinizde fotoğraf ve video profesyonel çekimler yapmaktayız. Bu anlamda tüm Sarıyer halkına desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Açılışa Sarıyer Şebinkarahisar Dernek Başkanı ve Sanatçısı Ruşen Aydeniz, ve çok sayıda çevre esnaf katıldı.

Sarıyer Merkez, Şehit Mithat Yılmaz Cad.

Kekik Sk. No:1 (Sude Kuruyemiş üstü) Sarıyer

Tel: 0538 292 99 99