Yıllardır optik sektöründe faaliyet gösteren Erdem Optik, Sarıyer Merkez’de 2. şubesini açarak, Sarıyerlilere hizmet vermeye devam ediyor.

Dünyaca ünlü markaların en kaliteli ve şık gözlük modellerini Sarıyerlilere sunan Erdem Optik’te güneş gözlüklerinden numaralı gözlüklere kadar çok sayıda ürün yer alıyor. Erkek ve kadınların yaşına, stiline, yüz hatlarına uyum sağlayan gözlük modellerinin bulunduğu işletmede, ayrıca gözler için zararlı ışınlarına karşı yüzde yüz koruma sağlayan gözlükler de ürün portföyünde bulunuyor.

GENÇ’TEN ‘HAYIRLI İŞLER’ TEMENNİSİ

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç Erdem Optik’in açılış kurdelesini keserken, işletme sahibi Sema Erdem ve çalışanlara bol kazançlar diledi. Genç, “Öncelikle hayırlı ve bol kazançlar diliyorum. Sema Hanımı yıllardır iş sektöründe yakından tanıyoruz. Kendisine bir kez daha başarı temennilerimi sunuyorum. Tabi ki işletmenin ayakta kalabilmesi için kazanç sağlaması gerekiyor ancak vatandaşlarımızın numaralı gözlük yerine güneş gözlüğü almak için gelmelerini temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

KONUKLARA İKRAMDA BULUNULDU

İşletme ile ilgili bilgiler alan Başkan Şükrü Genç’e çocuklar yoğun ilgi gösterdi. Miniklerle yakından ilgilenen Genç, kendisi ile hatıra fotoğrafı çektirmek isteyenleri kırmadı. Açılış sonrası konuklara yiyecek ve içecek ikramında bulunuldu.

Şehit Mithat Yılmaz Cad. No: 65 Sarıyer

Tel: (0212) 218 60 26

SARIYER POSTA