BİLGİ TEL: 0539 255 19 11

Güler yüzlü hizmet, müşteri memnuniyeti ve kaliteli malzeme anlayışıyla pandemi sürecinde kapılarını yeniden açan Engin Tan Plus, kişisel bakımına özen gösteren kadın ve erkek misafirlerini ağırlamaya başladı.

Covid-19 salgını nedeniyle Bilim Kurulu ve İçişleri Bakanlığı tarafından alınan karar gereği diğer güzellik salonları gibi geçici süreliğine faaliyetlerini durduran Engin Tan Plus, yayınlanan genelge ile birlikte hizmetlerine Maden Mahallesi’nde kaldı yerden devam ediyor.

“HİZMETLERİMİZİN TÜMÜNDE İDDİALIYIZ”

Engin Tan Plus’ın işletmecisi Yeliz Yayıl, “Sarıyer Maden’de yaklaşık 5 yıldır faaliyetlerimizi yürütüyoruz. Kalıcı makyajdan, cilt bakımına, ipek kirpikten, kalıcı ojeye kadar birçok alanda hizmet veriyoruz. Pandemi dolayısıyla misafirlerimizi tek tek ağırlıyoruz. Aradaki zaman aralığında ise hijyen ve dezenfektasyon işlemleri yapıyoruz. Özellikle kalıcı makyaj ve protez tırnak konusunda iddialıyız. Bunun yanı sıra pandemi sonrası Sağlık Bakanlığı onaylı son tekoloji olan buz lazer epilasyon hizmetini de bünyemize kattık” diye konuştu.

“JEL TIRNAK DAHA SAĞLIKLI”

“Her geçen gün kadınların kişisel bakım seçenekleri artıyor” diyen Yayıl, “Bunun akabinde trendler ve teknoloji de hem gelişiyor hem de değişiyor. Protez tırnak işlemi, geçmiş yıllarda daha çok protez takılarak yapılıyordu. Son teknoloji ile birlikte biz jel tırnak işlemi yapıyoruz. Bu tırnaklar için 3 hafta garanti süresi veriyoruz. Tabi bu kullanım şekline göre değişiklik gösterir. Fakat protez tırnak ile kıyasladığımızda daha sağlıklı olduğunu söyleyebilirim. Ayrıca daha doğal duruyor. Aynı şekilde kalıcı ojede de 3 hafta süre veriyoruz” ifadelerini kullandı.

BAKIM YAPTIRMAK İSTEYEN ERKEKLERE MÜJDE

Yayıl, “Bilim Kurulu ve Sağlık Bakanlığı’nın tavsiyesi üzerine İçişleri Bakanlığı’nın yayınladığı genelge sonrası bazı hizmetler geçici süreliğine durdurudu. Bu kapsamda corona virüs salgını nedeniyle kalıcı makyaj hizmetine bir süre ara verildi. Bu yüzden pandemi sonrası açılışımızı protez tırnak ve kalıcı oje ile gerçekleştirdik. Bunların yanı sıra yaklaşık 1 aydır buz lazer epilasyonu hizmeti veriyoruz. Birçok işletme buz lazer epilasyonda erkek müşteri kabul etmiyor. Bizim böyle bir ayrımımız yok. Bakım yaptıran konuklarımıza ve randevu saatlerine göre ayarlamalar yapıyoruz” şeklinde konuştu.

HER BÜTÇEYE UYGUN FİYAT POLİTİKASI

Fiyat politikalarının uygun olduğunu ifade eden Yayıl, şunları söyledi: “Tüm zorluklara rağmen bu artışları fiyatlarımıza yansıtmadık. Temin ettiğimiz ürünlerin fiyatında ciddi artış olmasına rağmen biz böyle bir uygulamaya gitmedik. Kalitemizden ödün vermeden en uygun şekilde hizmet vermeye devam ediyoruz.”

ENGİN TAN PLUS’TA VERİLEN HİZMETLER

Tüm güzellik hizmetlerinde aynı kaliteyi yakalayarak, deneyimli ekibi ile müşteri portföyünü her geçen gün Engin Tan Plus, microblading, kalıcı makyaj, dudak gençleştirme, kalıcı eyeliner-dipliner, buz lazer epilasyon, protez tırnak, kalıcı oje, manikür-pedikür, kirpik lifting, kaş silme, kaş laminasyon, cilt bakımı, dermapen, ağda ve birçok güzellik alanında hizmet veriyor.

TIRNAKLAR ZARAR GÖRMÜYOR

Kadınların büyük ilgi gösterdiği kalıcı oje hizmetinde sağlığı da ön planda tutan Engin Tan Plus, doğal tırnak üzerine kalıcı oje uygulaması yapıyor. Bu sayede tırnakların zarar görmesi engellenirken, daha iyi bir şekilde uzaması sağlanıyor. Tek renk yerine daha renkli tırnaklar isteyen konuklar için süslemeler ekleniyor.

İPEK KİRPİK UYGULAMASI

Doğru uygulama teknikleri ve doğru malzeme kullanımına büyük önem veren Engin Tan Plus, her doğal kirpiğe bir adet ipek kirpik ekliyor. Uzun süreli kullanım ve bakımlı gözükmeyi sağlayan ipek kirpikler, tamamen el işçiliğiyle uygulanırken müşteri tercihine, uzman görüşüne, göz yapısına göre farklı uzunluklarda ve kalınlıklarda uygulanıyor.

TEDAVİ AMAÇLI PROTEZ TIRNAK

Güzellik ve kişisel bakımlarının yanı sıra tırnak bakımı da yaptıran kadınlar, protez tırnak işlemine yoğun ilgi gösteriyor. Görünümün yanı sıra protez tırnak, hızlı kırılan tırnaklar, sürekli bakımlı gözükmek isteyen, hatta tırnak yeme alışkanlığı olan kadınları için, güzelliğin yanı sıra tedavi amaçlı da yapılıyor.

JEL TIRNAK NEDİR?

Parlak görüntüsü, koku içermemesi, renk alternatifleri ve dayanıklılığı nedeniyle kadınların bir numaralı tercihi oluyor. Protez tırnak uygulaması için özel üretilen jel maddesi, alanında uzman personel tarafından tırnak üzerinde şekil veriliyor.

Maden Mah. Kilyos Cad. No: 151 İç Kapı: 2 Sarıyer

Instagram: engintanplus

SARIYER POSTA GAZETESİ