Tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırmak isterken birçok sigorta şirketi arasında kafa karışıklığı yaşayabilirsiniz. Sigorta şirketleri hakkında biraz da olsa fikir sahibi olmanız, sizin açınızdan yararlı olabilir; ancak en iyi tamamlayıcı sağlık sigortası seçeneği hangisi olduğuna karar vermeniz zorlu bir süreç olabilir.

Kendiniz ya da aileniz için en iyi tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırmak istiyorsanız sizin için hazırladığımız kriterleri göz önünde bulundurarak bütçenizi aşmadan sağlıkla ilgili tüm ihtiyaç ve beklentilerinize sorunsuz yanıt alabileceğiniz sigorta şirketini seçebilirsiniz.

Ak Sigorta

0 ile 55 yaş aralığında ve Sosyal Güvenlik Kurumu güvencesinde olan adaylar Ak sigortadan tamamlayıcı sağlık sigortası hizmeti satın alabilir. Ak Sigorta, sigortalılara sunduğu avantajları ile öne çıkan şirketler arasında yer aldığı için doktora bağlı olarak yapılan tüm işlemler tek muayene hakkınız için değerlendirilebilir. Yıl içerisinde toplam 10 adet muayene hakkınız bulunduğu için muayene kısıtlaması yaşamadan tedavi olma imkanına sahip olabilirsiniz.

Ankara Sigorta

Tamamlayıcı sağlık sigortası sayesinde genel sağlık sigortasına sahipseniz sağlık harcamalarınızın Sosyal Güvenlik Kurumu fark tutarını tamamlayıcı sağlık sigortası doğrultusunda teminat altına alabilirsiniz. Sosyal Güvenlik Kurumu kapsamında olan ve prim borcu olmayan 60 yaşından küçük kişiler bu sigorta türünden faydalanabilir. Türkiye'de yaklaşık 600 hastane ile anlaşması olan bu sigorta şirketinde tamamlayıcı sağlık sigortanızı yaptırarak sağlığınızı güvence altına alabilirsiniz.

HDI Sigorta

HDI sigorta ile size özel tamamlayıcı sağlık sigortasına sahip olmak için Türkiye'de ikamet etme şartı olduğunu bilmeniz gerekir. Sosyal Güvenlik Kurumu kapsamına dahil olmanız ve 55 yaşına geçmemiş olmanız HDI sigorta için önemli kriterler arasında olabilir. Bu sigortayı yaptırarak tüm anlaşmalı sağlık kuruluşlarından sınırsız olarak yatarak ya da ayakta tedavi hizmetinden faydalanma şansına sahip olabilirsiniz.

Analiz Sigorta

Sosyal Güvenlik Kurumu kapsamındaysanız Analiz tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırabilirsiniz. Bu sigortayı yaptırarak doktor ve hemşire ile görüşebilir 7/24 danışmanlık hizmeti alma şansına sahip olabilirsiniz.

Daha detaylı bilgi alabilmek için https://www.tamamlayicisaglik.com/ adresini ziyaret edebilirsiniz.