Geçmişten günümüze değişmeyen tarihi lezzet olarak bilinen Meşhur Sarıyer Börekçisi, ürünlerin yapımında kullanılan doğal malzemelerin yanı sıra ustalarının hamarat ellerinde kaliteden taviz vermeden geleneksel tarifleri modern dokunuşlarla Sarıyerlilere sunuyor.

Fatih Sultan Mehmet Mahallesi’nde hizmete giren Meşhur Sarıyer Börekçisi, ürünlerini özenle sunma konusundaki tecrübe, bilgi ve birikimi ile tatlarını lezzet tutkunlarıyla buluşturuyor.

Müşteri memnuniyeti ön planda

Türkiye’de, Sarıyer denince akıllara balık ve börek geliyor. Ülke çapında çok sayıda şubesi bulunan Meşhur Sarıyer Börekçisi, bu kez kapılarını Fatih Sultan Mehmet Mahallesi’nde açtı. ‘Tek rakibimiz kalitemiz’ sloganıyla faaliyetlerini sürdüren Meşhur Sarıyer Börekçisi, ürün ile fiyat politikasındaki tamamlayıcılık ve üstün müşteri memnuniyetini ön planda tutuyor.

“Mahallede bu konseptte bir mekan yok”

Sarıyer Posta’ya açıklamalarda bulunan işletme sahibi Süleyman Elçi, “Fatih Sultan Mehmet Mahallesi’nde bu konseptte bir mekan eksikliğinin olduğunu fark ettim. Mahallemizde yaşayan komşularımız, misafirlerini yemeğe götürmek istediği zaman farklı mahallelere veya semtlere gitmek zorunda kalıyordu. Biz bunu gördük ve Meşhur Sarıyer Börekçisi’ni hizmete açtık” dedi.

Elçi’den kalite ve hijyen vurgusu

“Bizim önceliğimiz kalite ve hijyen” diyen Elçi, “Yiyeceklerimizin üretim aşaması içerisinde yer alan ustalarımız hem tecrübeli hem de temizliğe çok önem veriyor. Artık insanlar yedikleri ürünlerin sağlığa olumsuz etki yapmasından korkar hale geldiler. Bu yüzden dışarıdan bir şey almaya da çekiniyorlar. Biz de Sarıyer Börekçisi olarak lezzetin yanı sıra temizliğe çok önem veriyoruz” ifadelerini kullandı.

“Konuklarımıza lezzetli saatler sunuyoruz”

Farklı organizasyonlara da ev sahipliği yaptıklarını söyleyen Elçi, “Bizi tercih eden konuklarımız buraya sadece börek veya kahvaltı için gelmiyor. İşletmemizde özel günlere ve iş toplantılarına da ev sahipliği yapıyoruz. Ayrıca arkadaşlarıyla hoşça vakit geçirmek isteyen gençler de Meşhur Sarıyer Börekçisi’ne gelerek, lezzetli saatler yaşayabilirler” diye konuştu.

İşte Sarıyer Börekçisi’nin menüsü

Meşhur Sarıyer Börekçisi’nin menüsü ile ilgili bilgiler veren Elçi, şunları söyledi: “Geniş bir ürün yelpazemiz var. Börek çeşitlerinden, simide, poğaçadan serpme kahvaltıya kadar birbirinden lezzetli ürünlerimiz ile Sarıyerlilere hizmet veriyoruz. Bunun yanı sıra menümüzde omlet ve menemenimiz de bulunuyor. Tabi bu saydığım ürünler başta olmak üzere tüm yiyeceklerimiz taze. Ayrıca serpme kahvaltımız haftanın her günü mevcut.”

Fatih Sultan Mehmet Mah. Evren Paşa Cad. No: 79/1 Sarıyer

GSM: 0543 826 82 00

Rezervasyon Tel: 0543 273 73 34