Izgara çeşitlerinden balık menüsüne, pide çeşitlerinden salatalara, tatlılardan ev yemeklerine kadar birbirinden doyumsuz tatlar sunan Elaşina Restaurant’ta Cuma günleri sahne alacak olan sanatçı Mehtap Civgin, konuklarına müzik ziyafeti yaşatacak.

Eşsiz deniz manzarası eşliğinde lezzet müdavimlerini ağırlayan Elaşina Restaurant, Cuma günleri Mehtap Civgin’in seslendireceği parçalar ile eğlencenin de adresi olacak.

ELAŞİNA UNUTULMAZ BİR AKŞAM

7 Şubat Cuma günü (bugün) başlayacak olan müzik gecesi, 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel eserler ile devam edecek. Merkezi konumu, Boğaz’a nazır mevkisi ve yeşilin maviyle kucaklaştığı Sarıyer’de konuklarını ağırlayan nezih mekan, sevdikleriyle unutulmaz bir akşam yaşamak isteyen Sarıyerlileri bekliyor.

MEHTAP CİVGİN KİMDİR?

İstanbul Teknik Üniversitesi Konservatuar Bölümü mezunu olan Mehtap Civgin, Türk Sanat Müziği, nostalji, 80’ler ve 90’lardan unutulmaz parçaları seslendiriyor. Civgin, daha önce Sarıyer Belediyesi’nin düzenlediği konserlerde sosyal sorumluluk projesi kapsamında sahne aldı. devamı için: http://www.corumgoldens.com/

Kefeliköy, Bağlar Yolu Sk. No: 3 Sarıyer

İletişim: 0536 687 02 53

www.elasina.com

SARIYER POSTA