IMG_0724Darüşşafaka’da açılan Efe Grup Gayrimenkul,  Her bütçe ve amaca uygun arsa ve arazi tahsisinde en uygun fiyatlarla hizmet vermeye devam ediyor. Kocaeli Körfe, 3 Köprü güzergahın da her bütçeye vadeli yatırımlık arsalar sahiplerini beklediğini söyleyen Efe Grup Gayrimenkul’ün sahibi Hasan Efe, “Arsa geleceğinizdir” dedi.  
Her bütçe ve amaca uygun arsa ve arazi kullanımını sağlayan Efe Grup Gayrimenkul, amaç olarak,  Yatırımcılara ve kurumlara her zaman en iyiyi kazandırmak ve en iyiye yatırım yapmasını sağlıyor. Profesyonel iş anlayışının gerektirdiği tüm teknolojik imkânlarla hizmet veren Efe Grup Gayrimenkul, müşterileri ve kurumlara “Değeriniz değerimizdir” anlayışıyla hizmet ediyor.

4540e5899766466Hasan Efe: Geleceğinize yatırım yapın

Kocaeli bölgesinde satılık arsa-Arazi ve benzeri gayrimenkul ihtiyaçlarınız için hizmetinizdeyiz” diyen Efe Grup Gayrimenkul’ün sahibi Hasan Efe, “Hizmet verdiğimiz bölgelerde gayrimenkullerinizin kiralamasını ve satışını üstleniyoruz. Talep edilen gayrimenkulün özellikleri, konumuyla ile ilgili araştırma yapabilir ve sizi bilgilendirilmesi yapıyoruz. Yatırım yapmayı düşünen bir tanıdığınız dahi olsa, irtibata geçin, arsa alarak paralarına değer katabilirler. Arsa geleceğinizdir. Arsa alarak sizde geleceğinizi güvence altına alabilirsiniz. Emlak danışmanlığında Efe Grup Gayrimenkul farkını yaşamanız için ofisimizi ziyaret etmenizi bekliyoruz” ifadeleri kullandı.

c59fekerpinar-izmit-alternatifDerbent Mah. Darüşşafaka Cad. no: 15/A

 Tel: 0212 286 55 66 – 0532 493 34 34