Sipariş Tel: 0212 342 22 24

Maden Mahallesi’nde hizmete açılan Wrapperia, dünya mutfağının önde gelen ürünlerini ve birbirinden eşsiz tatları Sarıyerliler ile buluştururken, konuklarını aile sıcaklığı ortamında ağırlıyor.

Aslen Lübnanlı olan Ali Al Khalil ve eşi Ayşegül Al Khalil tarafından açılan Wrapperia, tadına doyulmaz wrap’lerin yanı sıra Orta Doğu’dan Japonya’ya, Meksika’dan Çin’e kadar dünyanın sayılı mutfaklarının eşsiz tatlarını lezzet müdavimlerinin beğenisine sunuyor.

“SARIYERLİ OLACAĞIM”

İş için Türkiye’ye geldikten sonra ülkemize yerleşmeye karar veren Ali Al Khalil, “Aslen Lübnanlıyım. Son 7 yıldır Türkiye’de yaşıyorum. İlk olarak bir proje için gelmiştim ancak daha sonra buraya yerleşmeye karar verdim. Çalıştığım şirketten ayrıldım fakat Türkiye’den ayrılmadım. Bundan sonra da Sarıyerli olacağım” dedi.

LEZZET VE SAĞLIK BİR ARADA

Zengin menüsüyle dikkat çektiklerini belirten Wrapperia yetkilileri, “Wrap yapan yer anlamına geliyor. Biz de bundan yola çıkarak işletmemizin adını bu şekilde düşündük. Tabi menümüzde sadece wrap yok. Bunun yanı sıra salata, sağlıklı kaselerimiz ve özel tarifli smoothielerimiz de var. Menümüzü mümkün olduğunca çeşitli tuttuk. Menümüzde; Orta Doğu’dan köfteler, humus, Meksika’dan Mexican Fire, Japonya’dan soslar, Çin’den soya soslu tavuk, İtalya’dan marinara soslu köfte gibi dünya mutfağının eşsiz lezzetleri yer alıyor. Toplam 11 wrap çeşidimiz var. Bu wraplerde de ayrı ayrı tatları yakalamaya çalışıyoruz. Konuklarımızın yoğun ilgi gösterdiği ürünlerimizden biri de falafellia. Orta Doğu’ya ait bir lezzet. Özellikle vejetaryen konuklarımızın büyük beğenisini kazanacak bir ürünümüz. Kısacası vejetaryen köfte diyebiliriz. Lezzetin yanı sıra sağlıklı yiyecekler üzerinden de ilerliyoruz” diye konuştu.

DİKKAT ÇEKEN 4 KRİTER

“Bizim için olmazsa olmaz kaliteli hizmet vermek” diyen Al Khalil, bizi tercih eden tüm misafirlerimize, sunduğumuz 4 önemli kriter var. Birincisi ürünlerimiz hijyenik bir ortamda üretiliyor. İkincisi yemeklerimizin hepsinde taze malzemeler kullanılıyor. Soslarımızdan ekmeklerimize kadar her şeyi burada yapıyoruz. Dışarıdan hazır ürün almıyoruz. Üçüncüsü lezzet. Menümüzü oluşturmak için çok çalıştık. Yıllarca üzerinde uğraştık ve ortaya çok lezzetli bir menü çıktı. Dördüncüsü ise samimiyet. İşletmemize gelen konuklarımıza arkadaş ortamındaymış gibi bir ortam sunmak” ifadelerini kullandı.

AL KHALİL’DEN SAMİMİYET VE HİZMET VURGUSU

Konuklarını samimi bir ortamda ağırladıklarını söyleyen Al Khalil, “Biz mahalle kültürü olan bir yerde işletme açmak istiyorduk. Yani çok resmi, kurumsal bir yer değil de, gelen konuklarımızın müşteri yerine arkadaş gibi gelmesini arzuladık. Wrapperia’ya gelenler ev huzurunda ve samimi bir ortamda yemek yesinler istedik. Tabi ilk başta misafir olarak gelenler daha sonra arkadaşımız oluyor. Biz bu samimiyeti hedefledik. Bizim iddiamız şu; ürünlerimiz çok lezzetli ve kaliteli. Bu etkenler de konuklarımızın bir kez daha buraya gelmesinde etkili olacak fakat bizim samimiyetimiz ve güler yüzlü hizmetimiz de önemli bir kriter olacak. Kısacası Wrapperia misafirlerimizde alışkanlık yapacak” şeklinde konuştu.

EV VE İŞ YERLERİNE PAKET SERVİSİ

Evlere ve iş yerlerine paket servisi yaptıklarını ifade eden yetkililer, şu bilgileri verdi: “Maden, Zekeriyaköy, Koç Üniversitesi, Uskumruköy, Sarıyer Merkez ve Kilyos yoluna kadar yaklaşık 6 km’lik bir alana paket servisimiz bulunuyor. Ev veya iş yerlerine sipariş vermek isteyen kişilere ürünlerimizi en kısa sürede tazeliğinden ve sıcaklığından bir şey kaybetmeden ulaştırıyoruz.”

AL KHALİL’DEN SARIYERLİLERE DAVET

Sarıyerlileri Wrapperia’ya davet eden Al Khalil, sözlerini şöyle sonlandırdı: “Buraya çok heyecanlı geldik ve Wrapperia’yı açtık. Sarıyerlilere gelip ürünlerimizi mutlaka denemelerini tavsiye ediyorum. Instagram ve Facebook hesaplarımız var. Ve çok yakında Yemeksepeti’nde olacağız.”

Maden Mah. Kızılelma Sok. No: 2/1 Sarıyer

Tel: 0212 342 22 24

www. wrapperia.com

Instagram: wrapperia.tr

Facebook: wrapperia.tr

SARIYER POSTA