4 yılı aşkın süredir Zekeriyaköy’de İtalyan usulü pizzaları ile hizmet veren Pesto, yeni mekanında ve farklı konseptiyle dünya mutfağı üzerine geniş menüsüyle misafirlerine eşsiz tatlar sunmaya devam ediyor.

Pesto Lounge, yenilenen konseptiyle Akdeniz mutfağının kraliçesi olan Buffalo Mozzarella’nın yoğun olarak kullanıldığı, her zevke göre farklı ve özgün çeşitlerin bulunduğu pizza menüsünden vazgeçmeden dünya mutfağının doyumsuz tatlarını aromatik deneyimleriyle Sarıyerliler ile buluşturuyor.

Yeni konsept yeni lezzetler

İşletme Sahibi Serkan Torun, “Pesto’yu ilk olarak Ormanada’da İtalyan mutfağı konseptinde faaliyete açmıştık. Yaklaşık 4 yıl orada hizmet verdik ve güzel bir müşteri profilimiz oluştu. Artık dünya mutfağı konseptine geçmemiz gerektiğini düşündük ve yeni şubemizde bu alan üzerine menümüzü oluşturduk. Bunun yanı sıra çok beğenilen pizzalarımızı konuklarımızın beğenisine sunmaya devam ederken, ek olarak nargile alanı da oluşturduk. Yeni şubemizi yaklaşık 1 ay önce faaliyete geçirdik. Artık bu bölgede misafirlerimizi ağırlayacağız. Yaklaşık 100 kişilik bir kapasitemiz var. Arka bahçemiz şuan tadilatta ve önümüzdeki ay orayı da konuklarımıza açacağız” dedi.

“Pesto’da lezzete doyabilirler”

Torun, “Pesto Lounge’un olmazsa olmazı İtalyan usulü pizzalardır. Bu pizzaları da her zamanki gibi taş fırında pişiriyoruz. Bu sayede hem orijinalliğini koruyoruz hem de pizzalar çok daha lezzetli oluyor. Bizlere telefon ile ulaşan müşterilerimize de paket servisi hizmeti sunuyoruz. Bunun yanı sıra menümüzde kahvaltı da yer alıyor. Kısacası Sarıyerliler sabah 09.00’dan gece 02.00’ye kadar Pesto’da lezzete doyabilirler” ifadelerini kullandı.

“Pizza konusunda iddialıyız”

Pesto Lounge’da öne çıkan lezzetler arasında pizza çeşitlerinin yer aldığını belirten Torun, “Bunlardan breasola, burgerli pizza en çok tercih edilenlerden. Risottolar ve makarnalar da misafirlerimizin sıklıkla tercihleri arasında geliyor. Bu arada makarnalarımızın tamamı kendi üretimimiz. Izgaralardan kuzu sırtı, deniz ürünlerinden ise portakal soslu ızgara levrek ve somon ızgara da Pestonun en çok tercih edilen spesiyalleri arasında yer alıyor. Tabi bize özel Pizza Nutella'yı da yemeden misafirlerimizi göndermiyoruz” diye konuştu.

“Catering hizmeti vereceğiz”

“Biz restaurant kimliğimizin yanı sıra konuklarımızın özel günlerine de ev sahipliği yapmayı hedefliyoruz” diyen Torun, sözlerini şöyle sonlandırdı: “Yani buraya sadece yemek için değil, özel anlar yaşamak için de gelebilirler. Ayrıca çevredeki iş yerlerine ve evlere de catering hizmeti vereceğiz. Bu hizmeti de en yakın zamanda hayata geçireceğiz.”

Zekeriyaköy Mah. 1. Cad. No:97 Sarıyer

İletişim: 0212 201 60 61

SARIYER POSTA