Zekeriyaköy’de faaliyet gösteren Ora Garden, konuklarının doğa ile iç içe konsepti ve tadına doyumsuz menüsüyle şehir stresinden uzak bir ortamda lezzetli saatler geçirmelerini sağlıyor.

Açık - kapalı alanı ve güler yüzlü personeli ile konuklarına kaliteli hizmet sunan Ora Garden, sabah kahvaltısından akşam yemeğine kadar lezzetli menüsüyle Sarıyerlileri ağırlıyor.

“YENİ NESİL TÜRK MUTFAĞIYIZ”

İşletme Sahibi Enver Ocak, “Kahvaltı, günün en önemli öğünlerinden biridir. İnsan günlük direncini kahvaltıdan alır. Ora Garden olarak başta Sarıyerliler olmak üzere tüm İstanbullulara lezzetli menümüz ve kaliteli hizmetimiz ile hizmet veriyoruz. Türk Milleti olarak kaliteli bir damak tadına sahibiz. Çünkü bir tarım ülkesiyiz. Ancak biz yeni nesil Türk Mutfağıyız” ifadelerini kullandı.

“ÜRÜNLERİMİZİN HEPSİ DOĞAL”

Ora Garden olarak insan sağlığı açısından doğru olan ürünleri kullanıyoruz” diyen Ocak, şunları söyledi: “Peki doğru olan ürün hangisidir? Öncelikle katkı maddesi olan hiçbir ürünü kullanmıyoruz. Aynı zamanda yemeklerde kullanılan yağlar da tamamen doğaldır. Ben ülkesini ve milletini seven bir insanım. Dolayısıyla işletmemizde de bu düşünce ile hareket ederek, kendi değerlerimiz ve ürünlerimiz ile hizmet veriyoruz. Et konusunda da oldukça iddialıyız. Aslında yeni Türk mutfağı dememin sebebi biraz da bu yüzden.”

Zekeriyaköy Mah. 1. Cad. No: 36

GSM: 0544 693 39 28

Instagram: oragarden

SARIYER POSTA