TV izleyici Digitürk üyeliği sayesinde, istediği yayınları her daim yayın akışında bulabileceği bir Digitürk kanallar listesine de sahip olabiliyor.
TV kanallarında hemen her izleyici kendi istediği tarzda yayınları rahatça bularak daha keyifli anları TV başında yaşamayı arzuluyor. Bu istenileni gerçekleştirmek isteyenler uydu üzerinden yayın yapan ulusal kanallar aracılığı ile pek istediklerine ulaşamıyor. Çeşitli şikayetleri aradıkları yayını bulduklarında bile ifade edebiliyorlar. Bun aşmak isteyen TV izleyicisi dijital yayıncılık platformlarına yöneliyor. Bu durumda Türkiye’de öncü dijital yayıncılık platformu olan Digitürk, düzenlediği alternatifli ve fiyat avantajı getiren kampanyaları ile tercih ediliyor. TV izleyici Digitürk üyeliği sayesinde, istediği yayınları her daim yayın akışında bulabileceği bir Digitürk kanallar listesine de sahip olabiliyor.

Daha iyi TV yayınlarını izleyebilmek her izleyicinin hakkıdır. Bunu gerçekleştirmek için ise Digitürk üyesi olmaktan geçiyor. İstediğiniz tarzda yayınları film, dizi, eğlence, çocuk, belgesel, yetişkin, spor kanalları içerisinde her zaman bulma olanağını Digitürk, üyelerine veriyor. Üstelik özellikle istediğiniz film, belgesel, dizi, spor gibi seçimleriniz oluyorsa avantajlı fiyat seçenekleri olan çeşitli kampanyalardan da faydalanarak üyeliğinizi başlatabiliyorsunuz. Digitürk üyeliğiniz sayesinde istediğiniz yayınları içerisinde bulabileceğiniz Digitürk kanallarına ulaşırken, TV izlemeniz de yeni teknolojiler sayesinde çok da kaliteli ve keyifli hale geliyor. 3D, 3K ve HD yayınlarını kaliteli ekran görüntüleri ile takip edebileceğiniz üyeliğiniz sayesinde size açılmış oluyor. Film paketleri sayesinde, her ay ortalama 100 yeni filmi yerli ve yabancı en iyi filmler arasından seçerek izleyebilirsiniz. Lig TV paketleri ile ise Yıldızlarla dolu Süper Lig'in heyecan dolu maçları her hafta evinizin rahatlığında takip edebilirsiniz. Dünya kanallarını da aralarında görebileceğiniz belgesel kanallarında ise orijinal dil yada alt yazı seçenekleriyle daha gerçekçi görüntüleri kaliteli biçimde takip edebiliyorsunuz. Digitürk var olan kanal listesi içerisine her zaman yeni kanallar eklemeyi de sürdürüyor. Üyeliğiniz devam ederken yeni eğlence, belgesel, haber, spor kanallarının sizin izlemenize açıldığını görürseniz de şaşırmamalısınız. Hem kendiniz hem de aile bireyleriniz için alternatif bir kanal Listesi Digitürk ile kullanımınızda olacaktır. Örnek vermek gerekirse dizimax comedy kanalı ile;Türkiye'deki ilk gösterimleri olacak olan ve Oscar'lı başyapıtlar arasındaki komedi filmlerini izleme olanağını elde edeceksiniz.

Digitürk kanal listesi içerisindeki kanallar sayesinde uydu kanallarında bulamayacağınız kadar bol seçeneğe sahip oluyorsunuz. Üstelik izleyeceğiniz film, dizi, belgesel ve spor kanalları dünyanın en iyisi denebilecek yayınlara da ulaşma imkanı veriyor. Sadece ülkemizin değil dünyanın da en iyi futbol liglerinin maçlarını canlı izleme olanağını elde edecek, Amerika ile aynı anda ödüllü seri dizilerin bölümlerini takip etme olanağına kavuşmuş oluyorsunuz. Digitürk üyeliğini uygun fiyatlara yaptırırken pek çok yeniliği ve hediye kanalları da kullanma olanağınız oluyor. Örneğin Mobil Lig TV hediyesi ile maçları TV başında olmasanız dahi mobil cihazlarınızdan izleme şansınız oluyor.